Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2012. 14:20:00
SREĆA U VEZI

Kada trebate hvaliti svojeg muškarca

Pošto momci žele da ih okolina vidi kao alfa mužjake, pomno birajte što ćete o svojem muškarcu reći u društvu i pred prijateljicama

U društvu pomno birajte riječi o momku
U društvu pomno birajte riječi o momku (Shutterstock)

Iako muškarci nisu komplicirana bića, oni vole održavati imidž macho frajera kojeg su brižno gradili od trenutka kada su ušli u pubertet. Iako vaš momak u sebi možda nema ni trunke taštine, jedna vaša kriva riječ u razgovoru s prijateljicama mogla bi srozati njegov ugled u društvu.

Ako imate poriv da društvu priopćite kako je vaš dragi prava nježna, romantična duša koja se nakon akcije u spavaćoj sobi voli senzualno maziti, toplo vam preporučamo da mišljenje zadržite za sebe jer ćete napraviti više štete nego koristi.

Muškarci stvarno vole kada ih se hvali na sva zona, no postoje tabu teme iz vaše intime koje bi trebale ostati zauvijek zaključane u privatnosti vaših četiri zida. Kako bi znali koje stvari obavezno trebate reći prijateljicama, a koje zadržati za sebe donosimo vam rezultate ankete Cosmopolitana u kojoj su muškarci iznijeli svoja očekivanja:

Alatka: Hvalite ga do mile volje - Solidnih 73 posto anketiranih muškaraca izjasnilo se da nemaju problema da svojim prijateljicama spominjete njegovu nevjerojatnu obdarenost, no ako stanje u njegovom donjem rublju nije impozantno tu činjenicu obavezno zadržite za sebe.

Ljubljenje : Hvalite ga - Činjenicu da se on dobro ljubi nemojte skrivati, podijelite ju sa svime i svakim, šaljite mailove, poruke, pisma, a ako treba oblijepite cijeli grad s plakatima o njegovim vještinama. Čak 87 posto anketiranih momaka želi da svijet sazna kako se oni nevjerojatno dobro ljube.

Nadimci: Zadržite ih za sebe - Ako što momci mrze to je da ih u javnosti oslovljavate s mucica, miško, mačak ili nekim drugim "slatkim" nadimkom. Tepanje zadržite za trenutke kada ste sami, na pustom otoku nautičkim miljama od civilizacije.

Pokloni: Hvali te ga - Ako vam momak pokloni nešto znači ili da se napokon sjetio ili da je uložio nadljudski napor kako bi se odvojio od kauča i pive, a taj trud ne smije proći neopaženo. Nevjerojatnih 86 posto anketiranih momaka želi da pričate o njihovim darovima.

Detalji sa spoja: Hvalite ga - Zar ste uistinu mislile da cjelokupno planiranje romantičnog spoja smije proći neopaženo?  Naravno da morate razglasiti kako je vaš muškarac uložio krv, znoj i suze kako bi vas izveo van, barem 88 posto anketiranih momaka to želi.

Orgazmi: Hvalite ga na sva zvona - Muškarce koji vam konstantno pružaju vrhunce za vrijeme seksa ne da bi trebalo hvaliti, nego bi im se trebao podići spomenik zbog nesebičnosti i rijetke umješnosti. Na ovome polju ne možete pogriješiti jer i najskromniji momci imaju dovoljno taštine u sebi da cijene to što ste razglasili kako su oni ultimativni ljubavnici.

Depilacija: Zadržite to za sebe - Što se ovog tiče muškarci su podvojenog mišljenja, no možete učiniti svima uslugu i zadržati brojčano stanje dlaka oko njegovog spolovila samo za sebe. Zar vaše prijateljice uistinu trebaju znati kakva frizura krasi međunožje vašeg momka?

Maženje: Zadržite to za sebe - Većina muškaraca izrazito se protivi da okolo pričate kako se on nakon seksa voli stisnuti uz vas i maziti se s vama dok ne utone u san. Ta iznimna nježnost je kontradiktorna njegovom imidžu frajera. Iako se mnogi muškarci vole pomaziti nakon akcije, taj čin je javna tajna o kojoj se ne priča.

25.06.2012. 14:20:00
http://metro-portal.hr/kada-trebate-hvaliti-svojeg-muskarca/72176/