Metro-portal.hr

objavljeno 20.09.2017. 12:01:00
USKORO

Kada stižu novi modeli iPhonea

Kako nam javljaju iz Hrvatskog Telekoma, iPhone 8/ 8 Plus stižu 29. rujna a pretprodaja iPhonea X počinje 27. listopada

Novi modeli stižu brzo
Novi modeli stižu brzo (Arhiva)

Hrvatski Telekom ponudit će novu generaciju iPhone uređaja. Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna na www.hrvatskitelekom.hr, a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima od 29. rujna. Detalji o cijenama bit će objavljeni 22. rujna na www.hrvatskitelekom.hr.

iPhone 8 i iPhone 8 Plus nova su generacija iPhonea s novim dizajnom od stakla i aluminija u tri boje - svemirski siva, srebrna i nova zlatna - s najkvalitetnijim staklom ikad na pametnom telefonu, Retina HD zaslonima, A11 Bioničkim čipom te su dizajnirani za najbolje prošireno iskustvo. Svjetski najpopularnija kamera postaje još bolja, a bežično punjenje daje iPhoneu snažnu novu mogućnost. iPhone 8 Plus ima dvojne 12-megapikselne kamere i uvodi portretni način rada s portretnom rasvjetom, donoseći uređaju dramatične efekte studio svjetla, omogućujući korisnicima da snime zapanjujuće portrete s plitkim efektom u pet različitih stilova osvjetljenja.

Dodatno, iPhone X će u pretprodaji u Hrvatskom Telekomu biti 27. listopada. X je prekrasnog dizajna, potpuno od stakla i nehrđajućeg čelika s 5,8-inčnim Super Retina ekranom, A11 Bioničkim čipom, bežičnim punjenjem, poboljšanom stražnjom kamerom s dvostrukom optičkom stabilizacijom slike i Face ID-ijem, koji omogućuje nova TrueDepth kamera.

20.09.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/kada-stizu-novi-modeli-iphonea/107441/