Metro-portal.hr

objavljeno 09.05.2016. 23:02:00
ZAPAMTITE

Kada je ženama najviše do seksa

Ako imate neku slobodnu frendicu s povlasticama, danas je pravo vrijeme za druženje, jer ako ga propustite, morat ćete pričekati do - srijede

Evo kad bi ona to željela ...
Evo kad bi ona to željela ... (Arhiva)

Ženski libido nježna je biljka na koju utječu brojni unutarnji i vanjski faktori, no svejedno se može uspostaviti prilično čvrsta veza između dana u tjednu i željom za seksom.

Naime, menstrualni ciklus uvelike utječe na nju zbog stalnih promjena razina hormona u tijelu, a najjači su upravo za vrijeme plodnih dana - samo jedan od načina na koje je priroda osigurala da se vrste što učinkovitije razmnožavaju.

Ipak, uz sve to postoje i drugi faktori, pa je dokazano da zauzete žene najviše vole seks petkom i subotom, dok je slobodnim ženama vrijeme za seks - ponedjeljak i srijeda!

Dnevne obaveze i slobodno vrijeme, dakle, prilično utječu na ženski libido, jer slobodne žene seks doživljavaju kao način otpuštanja stresa koji je upravo najjači prvog i trećeg dana u tjednu, dok je parovima u vezama važno da seksa bude u danima kad mogu biti potpuno opušteni i ne moraju puno misliti o tome što će sutra sve morati napraviti.

Eto, sad vam je sve jasno, pa iskoristite priliku ...

09.05.2016. 23:02:00
http://metro-portal.hr/kada-je-zenama-najvise-do-seksa/98023/