Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2011. 22:53:00
NESUĐENI DON JUAN

Kad zavođenje krene po zlu

Iako je imao najbolju namjeru da zadivi svoju djevojku ludom romantičnom gestom, zavodnički je potez Britanca završio velikom materijalnom štetom i kaznenom prijavom

Fotografija vijesti

U svojoj nevještoj namjeri da zavidi djevojku jedan je Britanac provalio u vilu na Azurnoj obali te izazvao pravu poplavu, nakon što je zaboravio zatvoriti vodu kojom je želio napuniti bazen, javlja Hina.

Alexander (31) iz Manchestera, koji je policiji povjerio da "obožava Azurnu obalu", živi u automobilu i predstavlja se kao prvak u golfu i već je "zaradio" osam dana zatvora u Monaku gdje si je priuštio apartman u jednoj palači ne plativši ga.

Da zadivi djevojku Englez se popeo u vilu preko velikih ulaznih vrata i na terasi uredio "ljubavno gnijezdo" namještajem iz vrtne kućice. Prostor je posipao laticama limunova i narančina cvijeta, upotpunio ga bocama šampanjca i fotografijama svoga omiljenog kluba Manchester United i medvjedića Winniea.

Otvorio je cijevi za punjenje bazena vodom i tuševe i krenuo po svoju američku djevojku u Nicu koja je na sastanak kasnila tri sata samo da bi ga odbacila. U međuvremenu je voda iz bazena prodrla u vilu i počinila djelomičnu štetu. Alexander je pušten iz jednodnevnog pritvora i dok čega izlazak pred sud planira otići k vlasniku vile da pokupi svoje stvari.

14.12.2011. 22:53:00
http://metro-portal.hr/kad-zavodjenje-krene-po-zlu/66397/