Metro-portal.hr

objavljeno 30.03.2020. 21:43:00
OPA :)

Kad su ženski orgazmi - gromoviti

Najintenzivnije orgazme, naime, žene doživljavaju dan prije menstruacije jer zadržavanje krvi u maternici čini klitoris posebno osjetljivim

Ono kad udari...!
Ono kad udari...! (Dreamstime)

Orgazam se već pretvorio u pravu znanost, naročito nakon cijele sile istraživanja koja govore da ga žene sve češće ne doživljavaju.

Stoga, vrijedi znati da postoje neke fiziološke zakonitosti koje je dobro znati ako želite svojoj dragoj priuštiti poštenu eksploziju. 

Najintenzivnije orgazme, naime, žene doživljavaju dan prije menstruacije jer zadržavanje krvi u maternici čini klitoris posebno osjetljivim, što će pojačati orgazam.

Ne treba ni reći da svaki pošteni seksualni terapeut upravo ovaj dan ističe kao vrlo dobar odabir za seks.

Uz to, nije na odmet znati da seks za vrijeme menstruacije ublažava napetost i grčeve, jer orgazam steže i opušta mišiće što će smiriti grčeve, a kako tada tijelo otpušta velike količine hormona sreće oksitocina i dopamina, oni će otkloniti bol. 

Ako se i odlučite na seks u te dane, dobro bi bilo da se radi o jutarnjem seksu, jer žene se s godinama puno lakše umaraju i večernji seks im često baš i nije najdraži izbor.

Stoga, kako muškarci više vole jutarnji seks, to je odlična prilika da se dignete iz kreveta veseli i raspoloženi, a dragu će manje mučiti bolovi i grčevi. Savršeno!

30.03.2020. 21:43:00
http://metro-portal.hr/kad-su-zenski-orgazmi-gromoviti/124687/