Metro-portal.hr

objavljeno 03.01.2014. 10:09:00
UDOMI ME!

Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može

Razmislite, pogledajte ove divne životinje i pružite im zauvijek priliku, zauzvrat će te dobiti vjernog prijatelja

Udomite crnu njuškicu
Udomite crnu njuškicu (Arhiva)

Iako možda zvuči čudno, no nekako i dalje se crne životinje teško udomljavaju. Pitamo se ZAŠTO?  Zbog čega crni ljepotani i ljepotice toliko dugo čekaju svoj zauvijek dom ? Crni psi i crne mace spadaju u kategoriju najteže udomljivih životinja. 

Kampanju „Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može" pokrenula je Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo te ovim putem poziva sve ljude velikog srca i sve Udruge da  nam pošalju slike svojih crnih štićenika kako bi kroz ovu kampanju im pokušali što prije pronaći dom.  

Crne njuške, bilo pseće ili mačje , često su vrlo inteligentne životinje, posebne i najvjernije. No ipak , zašto im nitko ne želi pružiti šansu? Komentar "joj pa to je crni pas ili maca"  zvuči grozno zar ne? Da li je u pitanju praznovjerje ? Pa što ako vam je crna maca prešla preko ceste ? I ona mora nekuda proći.

Razmislite, pogledajte ove divne životinje i pružite im zauvijek priliku, zauzvrat će te dobiti vjernog prijatelja. Danas vam predstavljamo Maxa - Max je mješanac u tipu labradora, ima 13 mjeseci.

Njegova vlasnica ga je ostavila na privremenom smještaju dok je imao svega 2 mjeseca i nikada se više nije vratila po njega..Ena je mala maca koja sve oko sebe gleda sa znatiželjom i interesom, mazi se i prede ko veliki traktor. 

Tyson je malo čudo. Ima svega 5mjeseci i vlasnici ga nisu više htjeli jer je „preenergičan" - pa to je štene! Štene je zaigrano, treba ruku vodilju , treba ljubav. Za Maxa, Enu i Tysona sve informacije možete dobiti na mail udruga.indigo@gmail.comIli na Facebook stranici.

03.01.2014. 10:09:00
http://metro-portal.hr/kad-se-male-ruke-sloze-i-crna-njuska-se-udomiti-moze/82500/