Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2010. 09:42:23
INTERVJU

Justin Timberlake: Znam što žene žele

Justin Timberlake za Metro govori o svom uspjehu, svestranosti, djevojci i otkriva žašto voli Europljane

Justin Timberlake
Justin Timberlake (Getty Images)

Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice razgovarao je s novinarkom Metro World Newsa u Parizu gdje je predstavljen njegov parfem za žene Givenchy Play.

Kako to da ste kreirali vlastiti parfem?
Kreativan sam i volim razvijati sva svoja osjetila.

I zarađivati...
Ne moram raditi ovakve stvari zbog novca. Zabavno je sudjelovati u procesu stvaranja parfema, a Givenchy je legendarna marka. Glavna muza te marke je Audrey Hepburn koju je moja majka naprosto obožavala.

Napravili ste dvije verzije parfema Play za žene. Zašto?
Zato što žene, baš kao i muškarci, prolaze kroz različita raspoloženja. Ponekad su prave zvijeri pa žele snažne, zvjerske mirise. A ponekad su opuštene i traže lagane, cvjetne parfeme.

Kako vam se sviđa Europa?
Volim Europljane i rado surađujem s njima jer znaju razdvojiti privatan život od poslovnog. Smatram da je to vrlo važno, jer bi inače svi poludjeli.

Možete li vi razdvojiti privatno i poslovno?
Pokušavam. Važno mi je da sam okružen prijateljima koje poznajem iz djetinjstva, iz vremena kada nisam bio slavan. To mi pomaže da ostanem uravnotežen, a i moja majka je vrlo normalna, razumna osoba koje me uvijek može spustiti na zemlju.

Sigurno je ponosna na vas?
Je. Pogotovo jer sam konačno prestao biti tako sramežljiv. Moja majka kaže da sam do svoje osme godine znao jedino kako izgledaju moje tenisice jer samo neprestano gledao u pod. Nakon toga se čudovište u meni probudilo.

I prodali ste preko 17 milijuna albuma, imate vlastitu modnu liniju William Rast i parfeme. Jeste li zadovoljni?
Uvijek može bolje. Pritom ne mislim da želim zarađivati više, već jednostavno želim raditi s ljudima koji strastveno obavljaju svoj posao. Nije lako biti Justin Timberlake, uvijek ste u centru pozornosti, ali smatram da sam vrlo privilegiran.

Radite na komediji s bivšom djevojkom Cameron Diaz. Kako na to reagira Jessica Biel, vaša sadašnja djevojka?
Što da kažem? Cameron i ja imamo sličan smisao za humor i odlično nam je raditi zajedno. S Jessicom dijelim neke druge stvari.

>>Teen zvijezde s najgorim frizurama

Piše: Metro Holland
07.07.2010. 09:42:23
http://metro-portal.hr/justin-timberlake-znam-sto-zene-zele/44087/