Metro-portal.hr

objavljeno 09.04.2013. 17:56:00
VIKEND

Juju & Jordash i Banda Panda u Sirupu

Burek u klub Sirup 12. travnja dovodi jedan od trenutno konceptualno i žanrovski najinteresantnijih elektronskih live actova

Juju & Jordash
Juju & Jordash (Sirup)

Nakon poduže stanke i zadnjeg tuluma s Vakulom, ekipa sve uspješnije hrvatsko / singapurške etikete Burek, objavljuje novi Burek event u Zagrebu.

Burek u klub Sirup 12. travnja dovodi jedan od trenutno konceptualno i žanrovski najinteresantnijih elektronskih live actova - JUJU & JORDASHA!

Juju & Jordasha je teško svrstati u žanrovske klišeje. Njihova je glazba jedinstveni spoj elektronike s akustikom, sinergija techna, post rocka i free jazza. Njihovi glazbeni uzori, uostalom, jasno govre o raznolikosti utjecaja na J&J stvaralaštvo. Od Ryuichija Sakomota, Theloniusa Monka, Kraftwerka pa do Cabaret Voltaire ili Ornette Coleman. Uostalom, 12. travnja se možete uvjeriti u njihove sposobnosti rukovanja mašinama i akustičnim instrumentima. Vidimo se!

Burek presents: Juju & Jordash

Sirup, Zagreb, 12.04.2013.

Ulaz: 60 kn

Line up:

Juju & Jordash LIVE

Mislav

Pytzek

Subota, 13.04.2013.

Banda Panda, Dušan Ilić & Johana B (SR)

BANDA PANDA (BG, KC Grad)

DUŠAN LILIĆ

JOHANA B

+

MIXEL & BASTA

Ulaz:30kn

Banda Panda je nezavisna grupa mladih ljudi koje je spojio entuzijazam i osjećaj odgovornosti prema društvu. Kao otvorena i fleksibilna platforma, Banda Panda okuplja širok spektar mladih umjetnika iz Beograda, glazbenika, dizajnera, fotografa, slikara, kostimografa i dr. Rezultat ovakvog sklopa i energije je sada već brojna publika koja vjerno prati aktivnosti ovog najutjecajnijeg underground pokreta u Beogradu.

Banda Panda su bili domaća podrška svim stranim dj-ima u okviru Belgrade Design Week-a (Lindstrom, Matthew Dear itd.), kao i sa skoro svim domaćim dj-ima u najpoznatijim beogradskim underground klubovima.

Dušan Lilić je jedan od osnivača Bande Pande i njen DJ predvodnik. DJ-ingom se počeo baviti 2008., radeći u sastavu Mladi Ljudi. Nakon toga pokreće multimedijalni projekt Banda Panda, koji u kratkom roku postaje prepoznatljiv brend u beogradskom clubbingu. Nastupao je u svim undergound beogradskim klubovima, među kojima su KC Grad, Šecer i Splav 20/44. Svojim nastupima obilježio je Novosadski festival Exit i Zagrebački Dan D. Surađuje sa svim undergound beogradskim dj-ima, ali i sa afirmiranim DJ-ima iz regije i šire, kao što su Ludovic Llorca (Art of Tones), Matias Aguayo, Jassica 6, Lindstrom, Matthew Dear itd.

09.04.2013. 17:56:00
http://metro-portal.hr/juju-and-jordash-i-banda-panda-u-sirupu/77477/