Metro-portal.hr

objavljeno 29.01.2013. 14:30:50
PLJUGA

Judith Reisman doživjela fijasko na FPZ-u

Studenti su se dobro pripremili za predavanje pseudoznanstvenice koju su tako izrešetali da je ostala bez teksta

Kad nema odgovor na pitanje, vrijeđa
Kad nema odgovor na pitanje, vrijeđa (Arhiva)

Judith Reisman, žena s doktoratom no bez znanstvenih radova, poznata po relativiziranju holokausta i homofobnim stavovima održala je sjajno posjećeno predavanje na Fakultetu političkih znanosti.

U sklopu kolegija Mediji i različitosti Judith Reisman krenula je svojim standardnim asortimanom uvreda prema svemu različitom, no studenti su se odlično pripremili i osuli paljbu kvalitetnih pitanja na koja Reisman jednostavno nije imala odgovor. No, zato je počela bahato uzvraćati, a na to je skočio dekan Zakošek i obranio svoje studente.

Nakon predavanja koje je trajalo samo 40 minuta Zakošek je rekao da mu je prekipjelo i da ta žena jednostavno nema znanstveno zaleđe, predavanje nije imalo veze sa znanošću, a podcjenjivačka pitanja odavala su dojam da misli da je došla u najgoru zabit.

To je najbolje pokazala u trenucima kad nije mogla odgovoriti na pitanja studenata, pa im je hladno odbrusila da su, eto, odgojeni kao komunisti. Mora da je bila na kavi s Karamarkom prije predavanja ...

Svoju turneju po faksovima Reisman nastavlja na još dva, a na zgražanje kulturne javnosti održat će i predavanje u Saboru.

29.01.2013. 14:30:50
http://metro-portal.hr/judith-reisman-dozivjela-fijasko-na-fpz-u/76216/