Metro-portal.hr

objavljeno 16.10.2017. 12:01:00
NAJAVE

Josipa Lisac - Koncert posvećen Karlu Metikošu 10. prosinca u Lisinskom

Tradicionalni koncert ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše najveće glazbene umjetnice

Josipa Lisac slavi 50 godina karijere
Josipa Lisac slavi 50 godina karijere (LAA)

Tradicionalan koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 10. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše najveće glazbene umjetnice.

Kompletna 2017. Josipi Lisac protekla je u obilježavanju 50 godina impresivne karijere. Od nastupa u Sarajevu i Novom Sadu početkom godine do nedavne američko - kanadske turneje Josipa je rasprodavala brojne koncerte na dva kontinenta. Tradicionalno, sezonu privodi kraju svirkom u svom Zagrebu.

Mada uvijek ističe da su svi njezini nastupi posvećeni Karlu Metikošu upravo taj zagrebački se najviše veže uz Josipinu najveću ljubav, a ovogodišnji će biti održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, glazbenoj kući koju je rasprodala nebrojeno puta.

Josipa Lisac - «O jednoj mladosti»

Domaća publika imat će 10. prosinca još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz pola stoljeća duge karijere: "Dok razmišljam o nama", "Na na na na", "Vjerujem ti sve", "Magla", "O jednoj mladosti", "Hir, hir, hir", "Ležaj od suza", "Danas sam luda", "Ja bolujem" i mnogim drugima. Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal.

Josipa Lisac - «Na, na, na, na»

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 18. listopada, po cijenama od 140, 160 i 190 kn. Kupiti se mogu na blagajni Lisinskog, na www.lisinski.hr, u sustavu Eventim te na www.eventim.hr.

16.10.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/josipa-lisac-koncert-posvecen-karlu-metikosu-10-prosinca-u-lisinskom/107977/