Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2014. 08:35:00
KAOS

Josip Leko protiv izbacivanja Linića

Josip Leko, predsjednik Hrvatskog sabora i Glavnog odbora SDP-a, poručio je da je preuranjeno odlučivati o isključivanju Slavka Linića iz SDP-a

Josip Leko je za dogovor
Josip Leko je za dogovor (Screenshot HRT)

SDP će danas održati sjednicu Glavnog odbora na kojem bi trebali glasati o izbacivanju Slavka Linića iz stranke, a osim četvorice članova Predsjedništva tome se usprotivio i predsjednik Glavnog odbora i Hrvatskog sabora Josip Leko.

Poruka moćnog starog kadra Milanoviću je vrlo jasna - preuranjeno je odlučivati o izbacivanju Linića, a kako će na to reagirati Milanović koji je već na sjednici Predsjedništva prilično nabusito prijetio da Linić mora letjeti, vidjet ćemo danas.

Leko je na HTV-u ustvrdio da sukob bivšeg ministra i šefa stranke ne može donijeti ništa dobro ni stranci, niti Vladi, pa na kraju niti državi u ovim vremenima, naglasivši da treba naći dogovor što i kako dalje, pa makar sjednica trajala do ponedjeljka. 

Sjednica počinje u subotu u 10.30 sati i imat će dvije točke dnevnog reda: SDP nakon izbora za Europski parlament i odluka Predsjedništva o isključivanju Slavka Linića iz stranke

07.06.2014. 08:35:00
http://metro-portal.hr/josip-leko-protiv-izbacivanja-linica/85474/