Metro-portal.hr

objavljeno 31.05.2012. 15:36:53
SPEKTAKL

Još stotinu ulaznica za Zaz na dan koncerta

Francuskinja koja je zaludjela Zagreb u nedjelju će nastupiti u Domu sportova punom do vrha

Zaz pozdravlja Hrvatsku
Zaz pozdravlja Hrvatsku (Menart)

Dugoočekivani koncert šarmantne Francuskinje Zaz održat će se ove nedjelje u velikoj dvorani Doma sportova s početkom u 21 sat. Budući da je hrvatska publika pokazala izuzetan interes, management je odlučio na dan koncerta pustiti u prodaju još stotinjak ulaznica (tribina i parter) po cijeni od 250,00 kn.

Blagajna će biti otvorena od 12:00 sati, a posjetiteljima preporučujemo da na koncert dođu što ranije kako bi izbjegli gužvu.

RASPORED

Otvaranje blagajne Doma sportova u 12:00

Otvaranje vrata dvorane u 18.30

Predgrupa Damir Kukuruzović Gypsy Swing Quartet u 20:00

Zaz u 21:00

Pozivamo sve posjetitelje da dođu što ranije kako bi se na vrijeme smjestili u dvoranu, te kako ne bi propustili izvrstan nastup Damira Kukuruzovića i njegov Gypsy Swing Quartet!

UNOŠENJE FOTOAPARATA

Dozvoljeno je unošenje manjih, neprofesionalnih fotoaparata te slikanje bez blica. Nije dozvoljeno unošenje kamera.

ZAGRIJAVANJE ZA KONCERT

Vip club, subota - 2.6.2012. u 20:00 sati

Vipnet, generalni sponzor koncerta Zaz, u subotu 2. lipnja organizira zagrijavanje za nedjeljni spektakl mlade francuske pjevačice. U sklopu glazbenog programa u Vip clubu nastupit će bend Kopito te 12 amaterskih pjevača, a posebni gost bit će ženski zbor Čipkice. Prije i nakon samih nastupa uživo, publiku će popularnim francuskim hitovima zabavljati i DJ.

Warm up party počinje u 20 sati, a posjetitelji će, osim u francuskoj glazbi, imati priliku uživati i u kiru - tradicionalnom francuskom aperitivu te francuskim vinima. Ulaz u Vip club je besplatan, a zabava je zagarantirana!

Za kraj, pogledajte kako Zaz pozdravlja svoje hrvatske fanove:

31.05.2012. 15:36:53
http://metro-portal.hr/jos-stotinu-ulaznica-za-zaz-na-dan-koncerta/71519/