Metro-portal.hr

objavljeno 23.09.2010. 14:59:25
ROCK SPEKTAKL

Još samo dan do velikog koncerta Gunsa u Areni

'Paradise City', 'Sweet Child of Mine', ' November Rain', 'Wellcome to the Jungle' samo su neke od poznatih pjesama koje će biti na repertoaru dugom čak 2 sata i 30 minuta

GNR
GNR (Wikipedia)

Još samo jedan dan dijeli nas od koncerta koji čekamo dva desetljeća - koncerta Guns n'Rosesa. U petak, u Areni Zagreb, kontorverzni Axl Rose i njegovi Gunsi ispalit će mnogo starih hitova te pokoju pjesmu s novog albuma i pogoditi u srce svakog obožavatelja ovog  najopasnijeg benda na svijetu. U svakom slučaju jedno je sigurno: koncert će biti 'best of GNR'!

'Paradise City', 'Sweet Child of Mine', ' November Rain', 'Wellcome to the Jungle' samo su neke od poznatih pjesama koje će biti na repertoaru dugom čak 2 sata i 30 minuta.

Gunsi, koji su svoju popularnost u Hrvatskoj potvrdili brojem prodanih ulaznica, u Zagreb stižu na dan koncerta, a odsjedaju u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Sa sobom dovode veliku produkciju od  30 tona, a ekipa koja je zadužena za produkcijski dio koncerta broji 60 osoba. Kako i priliči bendu njihova kalibra, koncert je produkcijski vrlo zahtjevan, a uključuje priotehniku, ogromnu pozornicu i velike video zidove.

Iako se bend nije baš razbacivao sa zahtjevima, od raznih tekila i 30 ruža do Mercedesa i intimne atmosfere u garderobama te posebne sobe za druženje članova benda, dečki su tražili i da im na meniju bude roštilj, dok im na raspolaganju trebaju biti maser i kiropraktičar.

guns_n_roses_logo.jpg

Ulaz za sve posjetitelje otvara se u 19h, a za odlično zagrijavanje pobrinut će se mladi osječki bend Wasted Generation koji na pozornicu stupaju u 21h. Nakon njih odlični Danko Jones nastupaju u 22h, a Guns n'Roses sa svirkom počinju u 23 sata.

Ulaznice za ovaj poseban rock doživljaj mogu se kupiti po cijeni od 299 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima (Internet prodaja je obustavljena), ali samo za parter i gornje tribine jer su fanovi na vrijeme razgrabili fan pit, te lože i donje tribine. Za sve kampanjce i one koji ne znaju gdje bi išli u petak navečer, blagajna Arene otvara se već u 9 ujutro, a radit će sve do 23 sata.

Ovim putem organizatori mole sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni. Preporučuju svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja, a upravo radi fotoaparata i kamera.

Ovo nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve troškove ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta.

23.09.2010. 14:59:25
http://metro-portal.hr/jos-samo-dan-do-velikog-koncerta-gunsa-u-areni/48528/