Metro-portal.hr

objavljeno 09.06.2010. 18:05:48
DFWZ

Još samo dan do početka Zagrebačkog tjedna mode

Pripreme su u posljednjoj fazi, da bi već sutra svi mogli uživati u najnovijim modnim trendovima

pista dfwz
pista dfwz (DFWZ)

Ove godine, po prvi put ikada, nešto i za žene! Uvijek se na velikim ekranima na glavnim trgovima prati nogomet (najvažnija sporedna stvar na svijetu za muškarce) i prijenosi nogometnih utakmica, a nikada još nisu bile modne revije - najvažnija sporedna stvar za žene!

I još nešto vrlo važno za žene. Na trgu će se održati humanitarni korner Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od karcinoma „Sve za nju". Uz žene i svi ljubitelji mode konačno su dočekali da se prenose i modne revije. Što se točno događa u Balonu Boćarskog doma moći će saznati svi koji dođu na trg bana J.Jelačića u vrijeme održavanja revijalnog dijela fashion weeka. Revije će se prenositi i na redizajniranu službenu DFWZ web stranicu.

Također, svakodnevno na Twitteru, Facebooku i drugim društvenim mrežama mogu se pratiti najnovije vijesti, pogledati fotografije kolekcija, atmosfere u backstageu, gužve u gledalištu, druženja u DFWZ loungeu ispred Balona i sazanati sve o trendovima za jesen-zimu 2010./11.

Radovi su u tijeku. U balonu je preko 100 tehničara i scenografa. Svi užurbano rade, postavljaju produkcijski najzahtjevniju scenografiju do sada. Nova minimalistička pista duga je preko 40 metara, a za sve goste fashion weeka pripremljen je lounge na otvorenom - ispred balona.  

Još jedan dan do prvih modnih revija... Sutra u 20 sati sve će biti na svom mjestu - spremno za još jedan veliki modni happening - Dreft Fashion Week Zagreb.

09.06.2010. 18:05:48
http://metro-portal.hr/jos-sam-dan-do-pocetka-zagrebackog-tjedna-mode/42197/