Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2013. 11:55:00
NA POLA

Još pet dana španciranja

Do kraja Špancirfesta je ostalo još pet dana, a mnogi smatraju da najbolji dio programa tek dolazi

Sjajni zabavljači na Špancirfestu
Sjajni zabavljači na Špancirfestu (Špancirfest)

Polovica Špancirfesta je iza nas, a najbolje tek slijedi. Do sada smo doživjeli nekoliko povijesnih koncertnih nastupa. Massimo je raspametio Stančićev trg, Opća opasnost i Zabranjeno pušenje su popunili Stari grad, a Triggerfinger su nas ostavili bez riječi. Iako je bilo muke s kišom, špancireri su dokazali da su dobre emocije jače od vremenskih nepogoda i Varaždin je, čim je nebo prestalo plakati, oživnuo, željan zabave.

Do kraja Špancirfesta je ostalo još pet dana, a mnogi smatraju da najbolji dio programa tek dolazi: velike svjetske i regionalne glazbene zvijezde, još vrhunskih predstave Komedijafesta, "zalaufane" kreativne radionice i novi ludi kostimirani performeri po ulicama varaždinske povijesne gradske jezgre.

U srijedu nas, konkretno, očekuju romantični Đani Stipaničev i Antonela Malis na Korzu te vrući Cuban Brothers na Stančiću. Ulice će pohoditi Circo Pitanga zadužen je za dozu teatra i akrobacije, zatim popularni Charlie Chaplin, a obilnu porciju smijeha i cirkusiranja isporučit će Javi Javichi. Tu su i Beeldje te Mr. Culbuto primjeren i za roditelje i za djecu.

Komedijafest se nastavlja s Costa Costa Cabaretom, a sve želje zabave do jutra na Arena pozornici uz Dravu čeka rock ludnica koju će osigurati bendovi Sane i JamIT te rock DJ Demir. 

28.08.2013. 11:55:00
http://metro-portal.hr/jos-pet-dana-spanciranja/80118/