Metro-portal.hr

objavljeno 09.08.2013. 13:35:00
SPEKTAKL

Još manje od 4 tisuće ulaznica za koncert Robbie Williamsa

Za Williamsov koncert na Maksimiru još uvijek ima ulaznica u gotovo svim kategorijama

Još samo par dana do spektakla
Još samo par dana do spektakla (Adria Entertainment)

Do spektakla na Maksimiru ostalo je još samo nekoliko dana! U utorak, 13.8., Robbie Williams će napokon nastupiti u Hrvatskoj!  Tjedan dana prije koncerta sustav je pokazao da je dostupno još 3726 ulaznica za dugoočekivani stadionski spektakl! Hrvati su požurili po svoje ulaznice, a s njima i veliki broj ljudi iz susjednih zemalja budući da je koncert na Maksimiru jedini u regiji.

Također, velik broj stranih turista odlučio se za posjet Hrvatskoj uključivši u svoj aranžman i koncert Robbie Williamsa. Uz ljepote i posebnosti hrvatskih atrakcija, ovaj veliki spektakl je definitivno jedan od ovogodišnjih motivatora za odabir Zagreba i Hrvatske kao ljetne destinacije za odmor i zabavu. Ostali koncerti na turneji se jako dobro prodaju.  Najbliži Zagrebu je koncert u Beču koji je već odavno rasprodan.

Za Williamsov koncert  na Maksimiru još uvijek ima ulaznica u gotovo svim kategorijama. Za sljedeće kategorije ostalo je još zasita malo ulaznica: Fan pit, Zapad dolje, Istok dolje i Sjever dolje. Tribina Sjever gore je potpuno rasprodana.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 999 kn

FAN PIT - 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) - 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) - 379 kn

STAJANJE -  329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)- 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) - 199 kn - RASPRODANO!

09.08.2013. 13:35:00
http://metro-portal.hr/jos-manje-od-4-tisuce-ulaznica-za-koncert-robbie-williamsa/79766/