Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2010. 16:30:00
PURGERAJ - TJEDNI PROGRAM

Još jedan odličan tjedan u najopuštenijem klubu u gradu

Tradicionalno dobar klupski program Purgeraja razlog je tome što je prostor Purgeraja postao opasno tijesan za toliko znatiželjnika, ali kome još smeta gužva

Purgeraj
Purgeraj (Purgeraj)

Uto 07.12. // Bass Wars: special guest Filip Motovunski // 22h // ulaz slobodan

Bass Wars u prosincu kreće poslasticom za sve ljubitelje dnb-a i junglea. U goste im dolazi 20-godišnji DJ i producent, autor dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap" i "Koke linija" - Filip Motovunski. 

Mlađahnog Filipa ne treba previše najavljivati jer je njegovo ime reklama samo po sebi; u protekle 2 godine odradio je preko 200 gaža po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji i Njemačkoj, a na vama je (ako već ne znate) da dođete provjeriti zašto je Filip Motovunski nezaobilazno ime na svim partyima koji nešto znače. Uz Filipa, tu su i poslovično dobri rezidenti Bass Warsa, DJ Mikey Walsh i Yesh, koji će se pobrinuti da večer prođe u što raznovrsnijem tonu i zajedničkim snagama rasplešu sve noge koje kroče u Purgeraj.

'Ko ne dođe, ne postoji.

Sri 08.12. // Brucošijada socijalnog rada // 22h // ulaz: 20kn

Već je tradicija da studenti Socijalnog rada svoju brucošijadu slave u Purgeraju. Ovaj puta nam kao goste dovode odličan cover bend Groovy Cakes i dj Denka za poslije. Kao i svake godine, očekujte glazbe, cuge i plesa u izobilju.

Groovy Cakes je proizvod iskusnih i vještih glazbenika sličnih glazbenih afiniteta. Bend je sastavljen od glazbenika s već dugogodišnjim iskustvom, koje su donijeli iz različitih autorskih, pratećih i cover bandova. 

Utjecaje pronalaze u glazbi James Browna, Donne Summer, Diane Ross, Brand New Heavies, Grace Jones, Amy Winehouse, Duffy i mnogih drugih. Koncerti su im nabijeni energijom, ritmom i pozitivnom atmosferom koja odmah pronalazi svoj odaziv kod publike, koja ih nikad nije iznevjerila i uvijek traži još.

Čet 09.12. // Take me out // 22h // ulaz: 15kn nakon 00h

Četvrtak je najbolji dan na svijetu zato što je navečer Take Me Out!!! Ovoga puta možete uživati u glazbenom izboru ljupke Sophie Smite.

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers, Motley Crue, Sonic Youth...  

Pet 10.12. // Mixtape // 22h // ulaz: 15kn

Za one koji još nisu nazočili ovoj neopisivoj večeri svega i apsolutno svačega, trebali bi malo to i pojasnit, ne? Šablona je uvijek ista, ali nekako krajnji rezultat nikad nije: rock, pop, dance, rock, rock, rnb, trash, pop, pop...čovjek ponekad doživi trenutak kad mu iznad glave svijetli veliki upitnik. No, kako u životu biva da i dvije osobe teško nađu kompromis, MTVile ga nađu još teže i uopće se oko toga ne zabrinjavaju jer svaka na kraju nekom stavi smiješak na lice. Sad smo sami sebe razdragali ovom utopijom, pa ćemo u istom tonu i završiti. Rockeri, rejveri, šminkeri, ujedinite se na plesnom podiju; na kraju krajeva svi smo mi djeca MTV-a, a Mixtape je upravo odavanje počasti tom muzičkom kanalu koji je promjenio način na koji shvaćamo glazbu. 

Sub 11.12. // Feelgood Connection // 22h // ulaz: 15kn 

FeelGood Connection je program posvećen glazbi koja podiže sa stolice, pomiče kukove i tjera srce na još jedan beat! Mogli bismo nabacivati termine pa reći da volimo kad se pleše na: afro-latin-disco-jazz-soul-funk-breakbeat-house... ali zbog inflacije sličnih nemuštih kovanica na tržišu, odlučili smo zadovoljiti se jednostavnim, izvornim i sveprisutnim zajedničkim nazivnikom za glazbu koju volimo, a to je: groove! Za uistinu dobar groove, pobrinuti će se resident FeelGood Connectiona - dj UncleFunk. E sad kad znate tko, gdje, kada i zašto... sve što trebate je zapitati se: Do I Feel Good Connection? We bet YOU do!

07.12.2010. 16:30:00
http://metro-portal.hr/jos-jedan-odlican-tjedan-u-najopustenijem-klubu-u-gradu/52334/