Metro-portal.hr

objavljeno 04.02.2014. 08:30:00
UDOMI ME!

Još crnih njuški iz Čakovca

Podijelite ove prekrasne njuške, možda ste baš vi ta osoba koja će im pomoći da pronađu svoj zauvijek dom

Crne njuške iz Čakovca
Crne njuške iz Čakovca (Arhiva)

Crne njuške Azil Prijatelji Čakovec trebaju Vašu pomoć. Podijelite ove prekrasne njuške, možda ste baš vi ta osoba koja će im pomoći da pronađu svoj zauvijek dom.

Nobel je crni labrador izuzetno pametan i poslušan. Pronađen je kako luta gradom. Dobre je naravi, slaže se s drugim psima, zna hodati na uzici i vrlo brzo uči. Nobel je rođen negdje u listopadu 2010. godine, visok je 65 cm, cijepljen je i čipiran i traži ljudsko srce koje će kucati za njega i pružiti mu novi topli dom.

Skwiky je dobio ime po svojem specifičnom lajanju. Predivan pasić malen rastom došao je u sklonište u nadi da neće dugo čekati novi dom. Sjajne crne dlake i vedre naravi idealan je za kuću s malim dvorištem jer on ne treba puno, samo ljubav i pažnju. Rođen je u rujnu 2011. godine, cijepljen i čipiran i visok 35 cm.

Sweety je preslatka kujica kako što joj njezino ime govori. Jadnica je preživjela već svašta, a očito da je negdje imala i štence. Što je bilo s njima ne znamo no nadamo se da ona svoj novi dom neće čekati dugo. Ona je izuzetno stabilnog karaktera, uspjela je bez problema biti družica jednom od oštrijih pasa u skloništu, velikog je srca i raduje se svakom trenutku pažnje kojeg može dobiti. Bila bi super prijatelj obitelji s djecom, a također i kao prvi pas nekome tko još nije imao iskustva sa psima. Rođena je negdje u travnju 2011. godine i visoka 42 cm.

Teddy je labrador, ali definitivno pas koji zna govoriti... a tek da vidite sve njegove face koje on može složiti. Uglavnom, vrlo je veseo i izgleda kao da se stalno smije. Vrlo je dobroćudan i željan livada i šetnji, mnogo više od onog što mu sklonište može pružiti. Imate li mjesta u domu i srcu za Teddyja, zovite nas. Teddy je rođen 15.10.2011., cijepljen, čipiran i visok 63 cm.

091-8988-004
e-mail: info@prijatelji-zivotinja.org
Azil Prijatelji Čakovec

04.02.2014. 08:30:00
http://metro-portal.hr/jos-crnih-njuski-iz-cakovca/83071/