Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2013. 13:24:00
KONCERTI

Joe Cocker zapalit će rasprodanu Arenu

Za manje od tjedan dana, 21. kolovoza, Joe Cocker će „zapaliti" publiku pjesmama s novog FIRE IT UP albuma

Legenda stiže u Pulu
Legenda stiže u Pulu (Adria Entertainment)

Kraj sezone velikih ljetnih koncerata obilježit će koncert Joe Cockera u pulskoj Areni! Osim što će uživo izvesti pjesme s najnovijeg albuma, pjesme s albuma Fire It Up, Joe Cocker će izvesti i klasike poput 'You Can Leave Your Hat On', 'Unchain My Heart' te 'Up Where We Belong'.

Jedinstvenost i ljepota pulske Arene, te nastup pod otvorenim ljetnim nebom sve više privlači velike svjetske zvijezde. Nema sumnje kako će ovo biti još jedan iznimno lijepi i emotivni koncert s kojeg će publika sa sobom ponijeti nezaboravne uspomene na koncertnu ljetnu noć s glazbenom legendom.

Turneja je započela u travnju ove godine. Nosi ime najnovijeg albuma - Fire It Up te su koncerti dogovoreni na velikim koncertne prostorima diljem Europe.  Prije Hrvatske, Joe Cocker nastupit će u Njemačkoj, a nakon nastupa u Puli odlazi na festival u Švicarskoj.

Od prvog potpisanog ugovora, karijera ovog velikog glazbenika traje već punih 50 godina. Joe Cocker i dalje jednako strastven. Svojim izvedbama oduševljava fanove diljem svijeta. U svojih 68 godina života postigao je zaista mnogo, uključivši brojne nagrade i priznanja. Smatra da je s Fire It Up albumom na vrhuncu svoje snage. Album je izašao u studenom 2012. godine, a riječ je o svojevrsnom povratku korijenima i trijumfalnom nastavku nagrađivanog prethodnog albuma Hard Knocks iz 2010. godine..

Ulaznice za koncert su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr .

Cijene ulaznica su sljedeće:

VIP LOŽA - 380 kuna - RASPRODANO!

LOŽA - 320 kuna - RASPRODANO!
TRIBINA SJEDENJE - 225 kuna
STAJANJE - 200 kuna

14.08.2013. 13:24:00
http://metro-portal.hr/joe-cocker-zapalit-ce-rasprodanu-arenu/79860/