Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2013. 11:23:00
LEGENDA

Joe Cocker stiže u Pulu 21. kolovoza

Nakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe, Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača

Fire it Up zapalit će i pulsku Arenu
Fire it Up zapalit će i pulsku Arenu (AdriaEntertainment)

Joe Cocker, poznat po svom jedinstvenom glasu i strastvenošću vraća se u Europu u sklopu svoje Fire it up turneje, a jedna od europskih destinacija koje će posjetiti na turneji je i grad Pula.

Nastavno na uspjeh njegovog albuma 'Hard Knocks' koji je postigao platinastu nakladu, Joe Cocker se vratio u studio s producentom Mattom Serleticem kako bi napravio novi izvrsni album. Na albumu se nalaze klasična soul djela, snažne balade i energične pjesme - sve na jednom mjestu.

Joe Cocker je o albumu , služeći se umjetničkim riječnikom, rekao : "Rad na albumu za mene je sličnan činu slikanja: znaš da imaš 12 pjesama, ali i različite boje - ne sviđa mi se kada je sve u istom raspoloženju."

Sviranje uživo oduvijek je sastavni dio Cockerovog glazbenog posla u kojem on izričito uživa. Na prošloj svjetskoj turneji, Joe Cocker je izvodio svoje pjesme u rasprodanim arenama diljem Europe te na Bliskom Istoku, a također je, po prvi puta, imao koncerte u Južnoj Americi.

Novi europski datumi omogućuju fanovima da čuju uživo pjesme s albuma 'Fire It Up', ali i klasike poput 'You Can Leave Your Hat On', 'Unchain My Heart', and 'Up Where We Belong'.

Nakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe, Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača. Od 22 studijska albuma, mnogi su postigli multiplatinasti status; nagrađivan je Grammy -ima, Zlatnim Globusima i akademskim nagradama, a također mu je i dodijeljeno priznanje britanskog Carstva - ODE (Order of the British Empire).

U dvije riječi, Joe Cocker!

Ulaznice za koncert koji će zasigurno obilježiti ovo ljeto u prodaju kreću 13.VELJAČE preko sistema Eventim, te na www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:

VIP LOŽA - 450 kuna

LOŽA - 390 kuna

STAJANJE - 250 kuna

TRIBINA SJEDENJE - 275 kuna

11.02.2013. 11:23:00
http://metro-portal.hr/joe-cocker-stize-u-pulu-21-kolovoza/76446/