Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2013. 07:01:00
SPEKTAKL

Joe Bonamassa počinje na vrijeme

Joe Bonamassa u akustičnoj verziji otvorit će koncert za Joa Bonamassu u električnoj verziji

Joe Bonamassa otvara akustično
Joe Bonamassa otvara akustično (Dobri duh rock'n'rolla)

Joe Bonamassa uživo u Zagrebu ove srijede od 20 sati! Vrata dvorane otvaraju se u 19 sati, blagajna u 17 sati, a KONCERT POČINJE TOČNO U 20 SATI!!! Kako Joe svira preko dva sata, a već sutradan ga čeka novi koncert tako će i zagrebački show početi na vrijeme (kao u stara dobra vremena). Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme i dođite na vrijeme na „The Guitar Event of the year"!

Kako Bonamassa u svojoj bogatoj karijeri ima električnu i akustičnu verziju nastupa, tako će u srijedu 02.10. u Domu Sportova hrvatski fanovi dobiti obje izvedbe.

Joe Bonamassa u akustičnoj verziji otvorit će koncert za Joa Bonamassu u električnoj verziji.

Znajući za njegov fenomenalni akustični album „An Acoustic Evening at the Vienna Opera House" za očekivati je sjajnu „predgrupu" nakon koje nam slijedi Bonamassa u „punoj snazi"!

Ne propustite „dvostruku dozu" Joa Bonamasse u Zagrebu i na vrijeme nabavite svoje ulaznice po cijeni od 300 kuna u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru, CD shopu Dancing Bear, Dirty Old Shopu, Mega Muzici, Rockmarku te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr

01.10.2013. 07:01:00
http://metro-portal.hr/joe-bonamassa-pocinje-na-vrijeme/80788/