Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2012. 09:34:35
PA SE TI IGRAJ S VATROM...

Jeziva osveta: Poljakinja bivšem dečku počupala sve zube

Kada je Marek Olszewski došao kod stomatologa, ujedno i bivše djevojke koju je nedavno ostavio zbog druge, nije ni slutio što mu se sprema

Fotografija vijesti

Istinitost i punu snagu tvrdnje da pakao ne poznaje furiju poput prevarene žene osjetio je Poljak Marek Olszewski na vlastitoj koži kada je nonšalantno ušetao u stomatološku ordinaciju žene koju je prije samo nekoliko dana ostavio zbog druge.

Iako je dr. Anna Mackowiak pokušala zadržati profesionalnost, emocije su prevladali te je bivšem dečku dala snažnu anesteziju i počupala mu sve zube iz usta. Da ironija bude veća, Marekova nova djevojka, zbog koje je napucao Annu, ostavila ga je jer se ne može zamisliti u vezi s nekim tko je krezub.

"Pokušala sam suzbiti emocije i ostati profesionalna, no kada sam ga vidjela kako leži u stolcu pomislila sam si 'Kakav gad'", rekla je 34-godišnja Anna Mackowiak kojoj sada prijeti trogodišnja zatvorska kazna zbog nesavjesnog liječenja i izigravanja pacijentovog povjerenja.

Kada je Anna završila s izvršenjem osvete zamotala je Mareku glavu i usta te mu poručila da je došlo do komplikacije i da mora otići kod specijaliste. Za rastanak mu je poklonila vrećicu u kojoj su bili svi njegovi zubi.

"Znao sam da nešto nije uredu čim sam se probudio. Nisam osjećao zube i cijela glava mi je bila u zavojima. Kada sam se doma pogledao u ogledalu nisam mogao je.... vjerovati. Ku... mi je ispraznila usta. Nova djevojka me ostavila jer ne može biti s muškarcem koji nema zube", požalio se 45-godišnji Marek Olszewski. 

28.04.2012. 09:34:35
http://metro-portal.hr/jeziva-osveta-poljakinja-bivsem-decku-pocupala-sve-zube/70482/