Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2013. 12:43:00
SPEKTAKL

Jevgenij Kissin stigao u Zagreb, koncert gotovo rasprodan

Jučer poslijepodne, jedan od najvećih svjetskih pijanista - Jevgenij Kissin, stigao je po drugi put u hrvatsku metropolu

Kissin na probi u Lisinskom
Kissin na probi u Lisinskom (Menart)

S mnogo uzbuđenja odradio je tonsku probu, uvježbavajući se za sutrašnji koncert za koji je ostalo niti dvjestotinjak karata. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u četvrtak, 19. rujna u 19:30 sati, ponovo će nakon dugo vremena otvoriti i podiji za sve obožavaoce Jevgenija Kissina i njegove čarobne glazbe.

Koncertna direkcija Zagreb, koja je odlučila dovesti ovog pijanističkog genija u Zagreb i time ispuniti snove svim ljubiteljima klasične glazbe, vodila je računa i o mladima, o studentima čiji je budžet ograničen.

Upravo zbog toga, kao i uvijek do sada, organizatori su odlučili studentima dati priliku da, ukoliko ostane slobodnih mjesta, prije početka koncerta , kupe svoje ulaznice za samo 30 kuna.

Ukoliko još uvijek niste, požurite po svoje ulaznice i budite dio pijanističke senzacije, prekrasne atmosfere i vrhunske glazbe koju će vam priuštiti Jevgenij Kissin.

Cijena ulaznice : 190 / 220 kuna / 250 kuna

Svoje ulaznice možete kupiti radnim danom od 10.00 - 20.00 sati na blagajni Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski ili putem internet stranice www.ulaznice.hr

Sve nosvosti pratitite na www.kdz.hr

 

18.09.2013. 12:43:00
http://metro-portal.hr/jevgenij-kissin-stigao-u-zagreb-koncert-gotovo-rasprodan/80537/