Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2013. 21:30:00
ŽIVOT

Jesu li tridesete stvarno nove dvadesete?

U zadnje je vrijeme popularno nabacivati se desetljećima kao da su naranče, no je li to stvarno tako ili se stvaraju novi mitovi

Može li se tek tako prebaciti desetljeće
Može li se tek tako prebaciti desetljeće (FreeDigitalPhotos)

Fraza da su tridesete nove dvadesete provlači se medijima već neko vrijeme, a zamjena desetljeća za jedno više postala je prava moda. No, iako je biološki sat počeo kucati malo sporije, je li ipak tako?

U dvadesetima žene vjeruju da muškarca mogu promijeniti preko noći, dok u tridesetima već znaju da im treba stabilna osoba, i to odmah. Prvi spojevi su također različiti, jer se u dvadesetima možete napiti kao zemlje i ludo se zabaviti, dok vam u tridesetima tako nešto neće pasti na pamet ni u ludilu. 

Dvadesete su lude, pa vam nije problem otići na spoj s osobom koja ima dijete, štoviše, to je nekako cool, no u tridesetima ćete to izbjegavati kao vrag tamjan sve dok možete, preciznije, dok vas pozivaju oni bez djece. 

U dvadesetima je vjenčanje tamo nešto daleko gdje se ljudi ludo zabave i napiju, ali ne baš sada, dok u tridesetima to postaje prilična opsesija koju treba realizirati što prije. 

S dvadesetak godina nemate problem upoznavanja dečka ili cure s roditeljima jer, eto, ne mora to nužno biti nova snaha ili zet, a u tridesetima ih skrivate kao zmija noge sve do tjedan dana prije dogovorenog datuma vjenčanja za koje ste sto posto sigurni da će se stvarno i održati.

Stoga, dok ne naletite na pravu osobu, nemojte se zamarati godinama, jer sve što piše postat će nevažno.

15.08.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/jesu-li-tridesete-stvarno-nove-dvadesete/79887/