Metro-portal.hr

objavljeno 22.08.2013. 11:15:29
BLA BLA

Jeste li davež kojeg nitko ne trpi

Koje su karakteristike potpunog i totalnog daveža koji se već svima popeo na vrh glave

Bježe li svi od vas?
Bježe li svi od vas? (Arhiva)

Jeste li možda primjetili da vas svi izbjegavaju, ne žele se družiti s vama i izmišljaju sve moguće isprike ne bi li što prije nestali iz vaše blizine? E, to je zato što ste pravi, istinski davež koji je uspješno izmaltretirao sve oko sebe.

Kako ste to napravili? Evo nekoliko karakteristika daveža, pa ako se prepoznate, napravite nešto po tom pitanju, i to brzo. Za početak, stalno se žalite i nema te teme u koju vi ne može ubaciti neki od svojih jadova .... Dosadno, nije li?

Monolozi su druga karakteristika daveža. Razgovor je prekompliciran za njih, jer ne čuju svoj glas i svoje mišljenje, nego moraju trpiti i mogućnost da netko ima neko drugo mišljenje. 

Kad pritom radite još barem desetak stvari i ne poklanjate nikakvu pažnju sugovorniku, nije iznenađujuće što kad dignete glavu nema nikoga oko vas. Ako se netko i pokuša javiti svojim mišljenjem, vi ga obavezno prekidate i nastavljate po svom, bez obzira o čemu se radilo.

Ako vam još uz to i komplimenti ne idu od ruke, nego svaki servirate pogrešno, može se zaključiti da ste totalni davež i da ljudi imaju pravo što bježe od vas glavom bez obzira.

22.08.2013. 11:15:29
http://metro-portal.hr/jeste-li-davez-kojeg-nitko-ne-trpi/80012/