Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2011. 16:14:00
ASUNCION

Jesse Eisenberg zaplovio vodama dramskog pisanja

Osim "Asunciona", Eisenberg, koji se također pojavljuje u predstavi, napisao je i dramu "Revizionist", te glazbu i tekst za mjuzikl "Me Time!"

Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg (YouTube)

Američki glumac Jesse Eisenberg, koji je postao poznat po ulozi suosnivača Facebooka Marka Zuckerberga u filmu "Društvena mreža" za koju je dobio i nominaciju za nagradu Osckar, ove će jeseni imati i prvi profesionalni newyorški dramatičarski debi predstavom "Asuncion" u off-Broadway produkciji, piše Hina.

Predstava, koju će režirati Kip Fagan, uvrštena je u repertoar sezone 2011.-2012. kazališta Rattlestick Playwrights Theater i premijerno će biti izvedena 27. listopada, objavio je Hollywood Reporter.

Riječ je o priči o dvojici prijatelja koji sebe smatraju slobodoumnim liberalima, čija uvjerenja budu dovedena u pitanje kada dobiju mladu sustanarku Filipinku.

Osim "Asunciona", Eisenberg, koji se također pojavljuje u predstavi, napisao je i dramu "Revizionist", te glazbu i tekst za mjuzikl "Me Time!". Posljednji se puta na njujorškim kazališnim daskama pojavio 2007. u obiteljskoj drami "Scarcity" Lucy Thurber, u off-Broadway kazalištu Atlantic Theater Company.

03.06.2011. 16:14:00
http://metro-portal.hr/jesse-eisenberg-zaplovio-vodama-dramskog-pisanja/59683/