Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2023. 09:30:00
NAJAVE

Jerry Spin u Močvari kao predgrupa Still Cornersima!

Jerry Spin glazbeni je alter ego iza kojeg se krije kantautor Jeroen de Gussem

Fina najavica
Fina najavica (Arhiva)

Belgijski indie kantautor Jerry Spin nastupit će 3. kolovoza u Močvari prije dream pop dua Still Corners. To će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj. Zvijezde večeri Still Corners tom će prilikom obilježiti deset godina od izlaska sada već kultnog albuma „Strange Pleasures"! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 23 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko njihovog weba, a na dan će ako ih ostane koštati 26 eura.

Jerry Spin glazbeni je alter ego iza kojeg se krije kantautor Jeroen de Gussem. Dolazi iz belgijskog grada Genta. Strastveni je pričopričač, a teme kojima se bavi su društvo, razna ljudska stanja i prilike, kao i povijest koja se ponavlja.

U svom debitantskom EP-u "Beasts" bavio se "zvjerskom" i egocentričnom naravi ljudi, ponajprije iz perspektive raznih, ne naročito uspješnih poslovnjaka s margina. Singlovi s tog EP-a imali su sjajnu prođu na belgijskim radio postajama i privukli su značajnu medijsku pažnju.

Njegovu glazbu opisuju kao kombinaciju imena kao što su Father John Misty, Gorillaz, Arcade Fire, Arctic Monkeys i Tame Impala. Na nastupima mu se uvijek pridružuje vokalistica, skladateljica i pijanistica Eline Flintrop, a tako će biti i ovaj put u Močvari.

31.07.2023. 09:30:00
http://metro-portal.hr/jerry-spin-u-mocvari-kao-predgrupa-still-cornersima/143272/