Metro-portal.hr

objavljeno 11.01.2010. 18:47:11
BRAČNI ARBITAR

Jerry Seinfeld vraća se na male ekrane

Više od deset godina nakon prestanka snimanja legendarnog 'Seinfelda', američki komičar snima novu seriju 'The Marriage Ref'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Svi obožavatelji američkog komičara Jerryja Seinfelda napokon će doći na svoje - Seinfeldov humor se vraća na male ekrane. Naime, Seinfeld je izvršni producent serije 'The Marriage Ref' (Bračni arbitar), spoja reality showa, komedije i natjecanja sa žirijem.

Prvi je to njegov veliki televizijski projekt nakon legendarne serije 'Seinfeld' koja se prestala snimati prije više od deset godina ali je još uvijek jedan od najpopularnijih sitcoma svih vremena.

Glavni protagonisti showa su posvađani supružnici čiji se životi i svađe snimaju u njihovim domovima, dok žiri sastavljen od slavnih osoba svojim komentarima pomaže da se presudi tko je ''pobjednik'' svađe.

Seinfeld će biti stalan član žirija u kojem će se pojavljivati mnogi hollywoodski celebrityji poput Eve Longorije Parker, Aleca Baldwina ili Tine Fey, a glavni ''bračni arbitar'' bit će komičar Tom Papa. Seinfeld naglašava da će emisija biti isključivo humoristična i ne treba ju se smatrati nekom vrstom bračne terapije.

Pilot epizodu serije NBC će emitirati 28. veljače, a redovno emitiranje u nedjeljnom večernjem terminu započet će 14. ožujka.

11.01.2010. 18:47:11
http://metro-portal.hr/jerry-seinfeld-vraca-se-na-male-ekrane/30464/