Metro-portal.hr

objavljeno 24.08.2013. 13:10:00
RECENZIJA

Jennifer Aniston - kako je dobra djevojka postala jebozovna prznica

Svo četvero „Millera" je na svoj način zanimljivo, čak i neloše karakterski izvedeno i sasvim solidno odigrano

Jennifer Aniston pokazala je seksipil
Jennifer Aniston pokazala je seksipil (Arhiva)

Nova komedija Jennifer Aniston „Obitelj Miller" izvrsno je prošla u američkim kinima, a od neki dan i mi je možemo gledati u našim kinima. Jason Sudeikis igra Davida, sredovječnog sitnog dilera trave iz Denvera, pomalo umornog, bezvoljnog i ciničnog, a koji se nađe u problemu kad ga neki dripci opljačkaju i uzmu mu svu lovu i „robu". Jedini izlaz koji mu preostaje je da za svog gazdu dofura iz Meksika nešto dopa, za što će mu ne samo biti oprošten dug, nego će još i dobiti 100 somova dolara.

No, jasno mu je da to ne može izvesti sam pa mu na um padne briljantna ideja da izmisli vlastitu tipičnu američku obitelj i u kamp prikolici prenese robu preko granice. „Potomke" regrutira lako - za sina uzme svog geekastog susjeda tinejdžera (Poulter) a za kćer svojeglavu beskućnicu (Roberts) koja se mota oko njihove zgrade. No s „gospođom" će ići malo teže - jedina opcija mu je susjeda Rose (Anistonica, tko drugi?), jezičava striptizeta koja ga organski ne podnosi. No, i ona je u problemu, posao joj „visi" i treba joj lova, pa nevoljko pristane i novoformirana obitelj Miller kreće put Meksika.

E sad, ima tu klišea i starih fora koliko hoćeš, ali ima i fakat smiješnih momenata. Svo četvero „Millera" je na svoj način zanimljivo, čak i neloše karakterski izvedeno i sasvim solidno odigrano, a i „urnebesnih" sporednih likova ima dovoljno da ne usfali raznolikosti. Jen se zaista vrhunski „pripremila" za svoju ulogu striptizete, a i uloga male jebozovne prznice koja špila tipičnu sveameričku ženu-majku-kraljicu legla joj je gotovo savršeno.

Cijelu recenziju možete pročitati OVDJE.

24.08.2013. 13:10:00
http://metro-portal.hr/jennifer-aniston-kako-je-dobra-djevojka-postala-jebozovna-prznica/80046/