Metro-portal.hr

objavljeno 02.09.2008. 11:52:20

Jelušić i Fleiss okončale pripreme u Argentini

Fleiss osjeća bol u koljenu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bojan Mrđenović/CROPIX)

Hrvatske skijašice Ana Jelušić i Nika Fleiss okončale su snježne pripreme u Argentini.

Zbog manjih bolova u koljenu Nika Fleiss se zbog neophodnih pregleda vratila dva dana ranije u Zagreb, izvijestio je u utorak glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Nakon obavljene magnetske rezonancije dr. Miroslav Hašpl je potvrdio postojanje prednje koljenske boli uzrokovane intenzivnim treningom, kao i manje napuknuće meniskusa koje je granično za operaciju. Preporuka liječnika je da Nika za sada nastavi sa treningom manjeg intenziteta, te ponovno dođe na pregled za deset dana. U slučaju nastavka boli, morao bi se učiniti manji operativni zahvat zbog kojeg bi pauzirala dva tjedna.

Nika Fleiss je tijekom priprema odabrala i skije u kojima će nastupati. Nakon završnih proba odlučila se za Atomic skije, na kojima će nastupati iduće dvije godine.

Ana Jelušić se osjeća odlično i u potpunosti je zadovoljna dosadašnjim radom. Nakon povratka odmarat će se nekoliko dana, a onda slijedi nastavak kondicijskih priprema, te snježne pripreme na Passo Stelviju.

Ana Jelušić i Nika Fleiss provele su 25 dana na snježnim pripremama u Argentini. U prvom dijelu malo mekši snijeg je zadavao poteškoće, ali je zato drugi dio priprema bio u odličnim uvjetima. (HINA)

02.09.2008. 11:52:20
http://metro-portal.hr/jelusic-i-fleiss-okoncale-pripreme-u-argentini/11289/