Metro-portal.hr

objavljeno 27.11.2014. 16:31:00
NAVALITE

Jeftinije ulaznice za Tuborg Open Fair do nedjelje 30. studenog

Ostalo je još samo nekoliko dana za kupnju jeftinijih ulaznica za Tuborg Open Fair koji će se održati u pogonu Jedinstvo 12. prosinca 2014.

Partijana se bliži
Partijana se bliži (Tuborg Open Fair)

Glazbena platforma Tuborg Open Fair doživljava klupsku inačicu u petak 12. prosinca 2014. u Pogonu Jedinstvo u Zagrebu. U goste s nominacijom za najboljeg drum'n'bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, uz njega je Petar Dundov live, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! Croatia uz pratnju Remi iz Elementala. Jeftinije ulaznice po 60 kuna u prodaji su samo do nedjelje, 30. studenog. Nakon toga se cijena penje na 80 kuna, a na dan događaja, ako ih ostane, ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za cilj ima obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu, a ovoga puta doživljava svoju klupsku inačicu. Sve projekte prati vrhunska tehnička produkcija, a za ovaj događaj organizatori najavljuju spektakularno izdanje koje pomiče granice klupskog iskustva.

Jak lineup predvodi Friction, jedan od najcjenjenijih drum'n'bass DJ-a i producenata, poznat i po tehničkoj preciznosti koju će u Zagrebu pokazati na 4 playera. Vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. Friction je u utrci za nagradu za najboljeg drum'n'bass DJ-a i ove godine. Suosnivač je etikete Shogun Audio koja je u 10 godina postojanja postala znak za d'n'b kvalitetu, te je prema Drum & Bass Arena Awards nominirana za najbolju drum'n'bass etiketu. Uz MC Linguisticsa, Friction dolazi u pogon Jedinstvo pokazati surovu energiju drum'n'bassa.

Jedan od glavnih gostiju večeri bit će i Petar Dundov live, svjetski priznata ikona domaće glazbene scene, koji u svojim setovima vješto širi poimanje techna i razvija specifičan zvuk. Nakon duže pauze s izvođenjem live seta u Zagrebu Dundov će pokazati zašto je jedan od najodvažnijih producenata koji inspiriraju svojom glazbom. Nakon zadnjeg hvaljenog albuma "Sailing Off The Grid", Petar priprema novi uradak za 2015. godinu.

Tuzlanski reper Frenkie jedan je od nezaobilaznih prvaka balkanskog hip hopa, heroj generacije koji svojim tekstovima tjera na razmišljanje što najbolje pokazuju nagrađivani albumi, posebice posljedni "Troyanac". Frenkie je talentirani tekstopisac s izuzetno energičnim nastupima uživo, a ovaj regionalno priznati, nerijetko kontroverzni reper, pokazat će svoje najbolje izdanje u Zagrebu.

Jedan od najboljih hrvatskih bendova ABOP priključuje se lineupu Tuborg Open Faira. Elektronska glazba izvođena uživo s nevjerojatnom dozom energije, potpomognuta sampleovima, obilježje je ove petorke koja je po glazbenom zadatku već obišla mnoge festivale.

Najistaknutiji zagrebački klupski program, Chew The Fat! CRO kojeg čine rezidenti programa Yesh i DMT, uz podršku MC Tone Tuora i vj -polygona na vizualima, za ovo izdanje dobit će pojačanje u liku Remi iz Elementala koja će se primiti mikrofona.

Ulaznice

Do 30. studenog ulaznice su u prodaji po 60, a nakon toga 80 kuna. Na dan događaja 12. prosinca ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria.

Prodajna mjesta u Zagrebu

Aquarius CD shop - Kneza Branimira 29 / Maksimirska 16 / Varšavska 13

Churchill - Avenue Mall / City Center West / Arena centar

Daily News - Importanne Glavni kolodvor

Dirty Old Shop - Tratinska 18

Mini me - Preradovićeva 1

Punkt - Branimir centar

Rockmark Zagreb / Berislavićeva 13

Tvornica Kulture / Šubićeva 2

 

Tuborg Open Fair

http://openfair.hr/

https://www.facebook.com/OpenFair

27.11.2014. 16:31:00
http://metro-portal.hr/jeftinije-ulaznice-za-tuborg-open-fair-do-nedjelje-30-studenog/88683/