Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2015. 23:01:00
OPA :)

Jednostavni savjeti za puno bolji seks

Rutina u seksu je nešto najgore što se može dogoditi u vezi, jer će tako oba partnera biti frustrirana, pa evo nekoliko vrlo učinkovitih savjeta

Poboljšajte seksualni život
Poboljšajte seksualni život (Shutterstock)

Kako poboljšati seksualni život sigurno je pretraga koja se može naći u povijesti gotovo svakog računala, baš kao da je u svakoj spavaćoj sobi zavladala teška dosada. Stoga, evo par savjeta kako će se vatra pod plahtama rasplamsati vrlo brzo i učinkovito.

Ako želite pokrenuti stvar, a partner vam je postao inertan, stisnite ga uz zid prvom prilikom i inicirajte seks na brzaka. Žene koje su seksualno otvorenije češće se seksaju i, što je još važnije, češće doživljavaju orgazme. 

>> Najbolji seks je sa stalnim partnerom >>

Isprobajte i ovo - držite se s partnerom za ruke desetak minuta, pa se zagrlite na brem pola minute. Vjerovali ili ne, to će vam sniziti tlak i ublažiti stres, jer će tijelo pomisliti da ste se upravo seksali.

>> Zašto je seks u braku najbolji seks >>

Ljetna ideja za kraj - sljedeći put kad padne kiša, izađite u šetnju i ljubite se na kiši. Možda ćete izgledati ludo, no ipak ćete se osjećati bolje, a želja za seksom doći će odmah.

18.08.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/jednostavni-savjeti-za-puno-bolji-seks/93398/