Metro-portal.hr

objavljeno 06.12.2021. 11:01:00
HE HE

Jednostavna zamjena za botox

Ako vam je stil života takav da malo spavate, a previše vremena provodite neaktivni i u zatvorenom prostoru, znate i sami kako je ujutru teško postići da koža izgleda svježe

Vrlo jednostavno...
Vrlo jednostavno... (Arhiva)

Botox je nekima svakodnevnica, bez njega jednostavno ne mogu i misle da neće izgledati kako žele... a to je definitivno pogrešno. Naime, postoji jednostavan trik kojim ćete uvijek izgledati svježe i lijepo, a potrošit ćete apsolutno ništa...

Iako su kozmetičke masaže lica uvijek dobro rješenje, ipak postoje i one koje su jednako djelotvorne, a možete ih napraviti i kod kuće.

Riječ je o "Facial icingu", odnosno tretmanu hlađenja kože ledom.

Sve što vam treba je posuda s hladnom vodom i nekoliko kockica leda koje ćete u nju staviti. Nakon što pripremite hladnu kupku, uronite lice i držite ga unutra oko 30 sekundi.

Ova rutina djeluje poput prirodnog faceliftinga, a postupak možete ponoviti nekoliko puta. Oni koji su probali kažu da je tretman odličan i kada je u pitanju umirivanje upalnih procesa.

Ako imate problem s podočnjacima ili vam je lice napuhnuto, led će pomoći. Možete led koristiti ujutro, ali i kad god poželite.

Iako led može puno pomoći, voda može i isušiti kožu i tako joj oduzeti vlagu. Iz tog je razloga pametno nakon ovog tretmana lice namazati kremom koja će mu pružiti hidrataciju.

Ovu prirodnu, a besplatnu metodu podmlađivanja brojne poznate dame prakticiraju već godinama.

Jedna od njih je i poznata manekenka Kate Moss. Naime, ona se svakoga jutra umiva lednom vodom kojom postiže lifting efekt, smanjuje napuhnutost, pore i male bore, a uz to se i dobro razbudi. Kako kaže Kate rezultati su odmah vidljivi - podočnjaci su manji, a lice zategnutije.

Ipak, nemojte imati prevelika očekivanja. Tako ćete možda primijetiti manje prištića nakon tretmana na licu, ali možda i nećete. Ne postoje klinički dokazi koji kažu kako ovaj tretman rješava probleme s prištićima. Uz korištenje leda ne zaboravite na dnevnu rutinu čišćenja kože i korištenje krema ili seruma.

06.12.2021. 11:01:00
http://metro-portal.hr/jednostavna-zamjena-za-botox/135475/