Metro-portal.hr

objavljeno 20.05.2012. 09:13:02
DAN VELIKIH POTRESA?

Je li današnja pomrčina prvi znak katastrofe?

Hoće li današnje poravnanje Zemlje, Sunca i Alcyone dovesti do serije razornih zemljotresa i povratka Quetzalcoatla?

Dan velikih potresa?
Dan velikih potresa? (Arhiva)

Rijetka pomrčina Sunca uz poravnanje Zemlje, Sunca i centralnog sunca Alcyone u sazvježđu Plejada koja će se dogoditi danas ima priličnu količinu referenci u proročanstvima i legendama starih naroda, a niti jedna od njih nije optimistična.

Majanska piramida Sunca u Teotihuacanu poravnana je sa sazvježđem Plejada, a legende govore o izravnoj vezi poravnanja s Quetzalcoatlom, pernatom zmijom koja treba doći i donijeti mudrost našem planetu. Jednako tako su sa Alcyonom poravnane i egipatske piramide, jer su stari Egipćani upravo tamo vidjeli žensko božanstvo, koje se nekad tumači kao Neith, božanska majka ili Hathor, kravom koja nosi sjeme života.

Današnja će se pomrčina najbolje vidjeti s kineskih obala, južnih dijelova Japana i zapadnih dijelova SAD, a na putu pomrčine najveći su gradovi Guangzhou, Tokio i Albuquerque. Maksimalna pomrčina će se vidjeti u sjevernom Pacifiku, južno od Aleuta u trajanju od 5 minuta i 46 sekundi. To će biti prva centralna pomrčina 21. stoljeća vidljiva u kontinentalnim dijelovima SAD.

Mitovi i proročanstva koji spominju ovu nebesku pojavu su brojni, a dobri stari katastrofičar Nostradamus na dva mjesta spominje veliki potres uz današnji datum, navodeći pritom točan položaj planeta kakav je danas. Majanski spisi takođe spominju današnji dan kao "centar neba", manifestaciju Kukulkana/Quetzalcoatla i povratak pernate zmije nakon globalnog potresa.

Sleeping prophet Edgar Cayce najavio je 1941. godine veliki potres na današnji dan koji bi trebao snažno uzdrmati cijele SAD i srušiti New York, Los Angeles i San Francisco, a uz to aktivirati vulkane u pacifičkom vatrenom pojasu, što bi sve zajedno trebalo dovesti do promjene polova.

Štoviše, prema Jaimeu Maussanu, čak su i vanzemaljci upozorili na današnji dan kompliciranim krugovima u žitu kojima su najavili velike promjene na Zemlji uzrokovane snažnim potresima, kao što je objašnjeno u priloženom videu.

Živi bili pa vidjeli!

Ovakve i slične vijesti možete pratiti i na našoj specijaliziranoj stranici na Facebooku.

20.05.2012. 09:13:02
http://metro-portal.hr/je-li-danasnja-pomrcina-prvi-znak-katastrofe/71172/