Metro-portal.hr

objavljeno 16.04.2011. 08:08:24
STANJE NA CESTAMA

Jak vjetar na autocestama prema moru

Obje autoceste prema moru otvorene za sva vozila, no vjetar bi se mogao pojačati

Tunel Rožman brdo

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, te na A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Hreljin, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom.

Na autocesti A1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Zbog obnove nadvožnjaka Klara, na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko, promet teče sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb preko vijadukta Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

Za sav promet zatvorena je državna cesta između Grabovca i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo.

16.04.2011. 08:08:24
http://metro-portal.hr/jak-vjetar-na-autocestama-prema-moru/57777/