Metro-portal.hr

objavljeno 07.11.2013. 23:31:00
EUROPSKA LIGA

Jadni Dinamo i herojska Rijeka

Dinamo se i dalje blamira u europskim natjecanjima, dok je Rijeka remizirala isključivo zbog greške svoje obrane

Rijeka igra hrabro, Dinamo kukavički
Rijeka igra hrabro, Dinamo kukavički (Arhiva)

Dinamo nastavlja europsku kalvariju prosipanjem ugleda koji je stečen davno prije dolaska Zdravka Mamića na kormilo kluba. Ovoga je puta "najjači Dinamo u zadnjih 20 godina" odigrao još jednu kukavičku utakmicu protiv podmlađenog PSV-a kojeg redovito šamaraju i nizozemski drugoligaši.

Što reći na ideju o Sammiru kao lažnoj devetki osim da je plod bolesnog uma razorenog žudnjom za prodajom i zaradom, a ostatak legionara u Dinamovom prvom sastavu igrao je privatne utakmice za menadžere, tako da su domaći dečki Brozović i Antolić ostali uskraćeni za lopte kojima bi mogli nešto napraviti. 

Rijeka je dočekala Lyonovu drugu postavu, jer se prva odmarala za derbi ovog vikenda, i pokazala da srca ima, no Kek ima još uvijek puno posla kako bi uigrao sve linije i dao im rutinu i sigurnost.

Ne čudi da su na terenu opet bili najbolji Dinamovi "otpatci", igrači koji se ne uklapaju u viziju braće Mamić kojih je ove godine Rijeka prepuna. Junački se odigralo neriješenih 1:1 uz obostrane gomile grešaka, ali i znanja i htijenja. 

Kad Kek dobije malo mira i odmora i prođe zimske i ljetne pripreme s ovom momčadi, sljedeće jeseni na Kantridu nitko neće moći doći i računati na bodove, pa i veći klubovi od Lyona. S druge strane, na Maksimiru neće biti tako ...

07.11.2013. 23:31:00
http://metro-portal.hr/jadni-dinamo-i-herojska-rijeka/81479/