Metro-portal.hr

objavljeno 30.07.2011. 11:59:28
POVJERLJIVE SNIMKE

J. Lo dobila spor s bivšim mužem

Jedan od trojice bivših muževa dosjetio se kako zaraditi na njenoj slavi.

nema šale s ovom pjevačicom i njenom slavom

Nema zarade od Jenny from the Block! Prizivni sud u Los Angelesu presudio je u petak u korist američke glumice i pjevačice Jennifer Lopez u aferi protiv Ojani Noae, jednoga od njezinih bivših supruga oko korištenja privatnih videosnimaka para.

Latinoamerička zvijezda, koja je prošlog tjedan objavila da se razvodi od trećeg supruga, pjevača Marca Anthonyja, potražuje 10 milijuna dolara od Noae, prenosi Hina.

Glumica tereti Noae i pisca Eda Meyera da su planirali snimiti film "Kako sam se vjenčao s Jennifer Lopez: priča J. Lo i Ojani Noae".

Lo tvrdi da spomenute videosnimke, koje nisu seksualne, sadrže privatne informacije o njezinim odnosima s Noaom s kojim je stupila u brak 1997., a rastala se 11 mjeseci poslije.

Optuženi pak tvrde da film ne zadire u intimu para i nema naslov naveden u tužbi.

To je druga tužba Lopez protiv Noae. Godine 2007., dobila je 545.000 dolara po tužbi da je prekršio ugovor o povjerljivosti kada se spremao napisati knjigu, nikada objavljenu. U knjizi je kanio otkriti brojne ljubavne avanture zvijezde, posebice s Marcom Anthonyjem s kojim se kasnije vjenčala, a sada se razvodi.

30.07.2011. 11:59:28
http://metro-portal.hr/j-lo-dobila-spor-s-bivsim-muzem/61808/