Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2013. 09:51:00
DAVOS

Izvanzemaljci stižu za 10 godina?

Kad se na gospodarskom forumu u Davosu susret s izvanzemaljskom civilizacijom postavi kao mogući ekonomski problem ... pitamo se što se valja iza toga

Jesu li već tu?
Jesu li već tu? (Arhiva)

Svjetski gospodarski forum u Davosu mjesto je gdje se svake godine pokušavaju iznjedriti neke dobre ideje za napredak globalne ekonomije i rješavanje gorućih svjetskih problema, no ove su godine teorije zavjere najavljivale otkrivanje istine o izvanzemaljcima.

Pričalo se da bi Obama mogao objaviti istinu, da će Rusi prisiliti SAD da izdaju zajedničko priopćenje i slične kombinacije, no od svega toga na kraju nije bilo ništa toliko spektakularno, barem na prvi pogled.

Naime, zapakirano u otkrića misije Kepler, Svjetski gospodarski forum izdao je pet Faktora X, glavnih prijetnji svjetskom biznisu u sljedećem desetljeću a jedan od njih je susret s izvanzemaljskom civilizacijom?!

Alieni su tako proglašeni najvećim mogućim problemom uz podivljale klimatske promjene, troškove duljeg životnog vijeka, napredak kognitivnih sposobnosti čovjeka i nekontrolirani geoinženjering. 

Kako je cilj otvaranja ove teme priprema svjetske elite i naroda za takva otkrića, ne treba ni čitati teorije zavjere da bi se shvatilo kako je više nego očito da je kontakt ostvaren i da su izvanzemaljci tu, samo još nismo našli način da to objasnimo ljudima ...

Objašnjenje pet Faktora X pročitajte na stranicama Svjetskog gospodarskog foruma

03.02.2013. 09:51:00
http://metro-portal.hr/izvanzemaljci-stizu-za-10-godina/76298/