Metro-portal.hr

objavljeno 22.07.2019. 09:00:00
SAVJETI :)

Izravnajte trbuh za plažu u jedan dan

Uz ovaj jednodnevni plan, koji donosi MindBodyGreen, možete se riješiti osjećaja napuhanosti i vizualno smanjiti trbuh

Riješite se nadutosti
Riješite se nadutosti (Arhiva)

Napuhani trbuh je neugoda, ali može i drastično narušiti vaše samopouzdanje. No, radi se o problemu s kojim se bore čak i osobe koje redovito vježbaju i jedu zdravo. 

Za trbušnjake smo trebali raditi cijelu zimu, ali uz ovaj jednodnevni plan, koji donosi MindBodyGreenmožete se riješiti osjećaja napuhanosti i vizualno 'smanjiti' trbuh. 

Ujutro popijte sok limuna s toplom kako biste osvježili tijelo i potaknuli metabolizam. Kroz cijeli dan unosite dovoljno tekućine, najbolje vode, a izbjegavajte gazirana pića i mlijeko.

Doručak

Za doručak pojedite smoothie s kefirom. Bakterije koje se nalaze u fermentiranim proizvodima poput kefira ili jogurta su dobre za probavu i uklanjaju upalne procese u tijelu. Pomiješajte kefir s borovnicama, malo đumbira, šakom špinata i ledom.

Ručak

Za ručak servirajte salatu sa špinatom i pečenim šparogama te meko kuhanim jajima. Šparoge su idealne za ravnanje trbuha i uklanjaju toksine iz tijela. Začinite salatu origanom, ružmarinom te dodajte maslinovo ulje, papar i malo soli.

Večera

Večera može biti nešto 'jača', ali ju jedite oko 19 ili 20 sati kako biste dali tijelu dovoljno vremena da probavi prije spavanja. Za večeru servirajte losos sa svježim travama te salatu od krastavca. Losos prelijte kombinacijom maslinovog ulja i limunovog soka te preko stavite mentu i začine po izboru.

22.07.2019. 09:00:00
http://metro-portal.hr/izravnajte-trbuh-za-plazu-u-jedan-dan/119668/