Metro-portal.hr

objavljeno 14.11.2009. 09:03:17
biseri na dlanu

Izjave tjedna - 7. do 14. studenoga

Rubrika ima svoje favorite, koji jednostavno teško dozvoljavaju konkurenciji ulazak na listu bisera tjedna

(Video: Infopunkt.tv)

Zabava koju nam pružaju političari svakoga tjedna ima sve više bisera, tako da je prilično teško izdvojiti najsmješnije izjave tjedna. No, kao i uvijek, ekipa Infopunkta je na svojim snimanjima pronašla nekoliko izljeva narodne mudrosti koja uvijek izlazi iz usta političara u obliku u kojem to oni sami nisu zamislili.

1. Krećemo s predsjedničkim kandidatom koji je jedan od najčešćih gostiju ove rubrike, zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji se predstavlja kao čovjek iz naroda i za narod, pa sam kaže da nije osoba iz knjige i iz staklenog zvona, nego lik iz života.

2/3. Jadranka Kosor bi se možda i naljutila kad bismo je jedan tjedan izostavili s popisa, ovoga puta zaslužila je čak dva mjesta na listi. Kao brižna majka nacije savjetovala je svoje ministre da peru ruke, no ne od odgovornosti. Kako li je samo znala da im je ovo drugo puno draže i važnije od prvoga?

Uz to, probudila se i feministica u duši prve dame hrvatske Vlade pa se pobunila protiv žena s viklerima i metlom u udžbenicima. To što upravo ona sama najviše gradi takvu sliku svojim komentarima domaćice očito nije važno, jer polako postaje nepogrešiva poput svog prethodnika, Onoga Čije Ime se ne Izgovara.

4/5. I predsjednik države dragi je gost rubrike, proteklog tjedna u jednu je priču pao s Marsa, jer ga je bivši stranački kolega Radimir Čačić veselo učlanio u umirovljeničku stranku prilikom predstavljanja koalicije HNS-a i HSU-a, da bi na zadnje mjesto došao vlastitim snagama, objasnivši narodu kako se to zapravo ponašaju teroristi.

 

14.11.2009. 09:03:17
http://metro-portal.hr/izjave-tjedna-7-do-14-studenoga/26423/