Metro-portal.hr

objavljeno 25.04.2010. 09:28:37
BISERI

Izjave tjedna - 16. - 23. travnja

Neki su poslani u zatvor, neki lupetaju o svemu i svačemu, a većina ne zna o čemu govori i gdje živi

Protekli tjedan dramatično je završio podjelom kokoši ispred zgrade Samostalnih sindikata Hrvatske. Kokoši na rubu smrti od izgladnjivanja, jer ih njihovi vlasnici nisu mogli hraniti, podijeljene su građanima Zagreba kako bi ih se spasilo od sigurne smrti.

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak optužio je ministra turizma Damira Bajsa da bezočno laže građanima Hrvatske da se po Zakonu o golfu može samo 5% površine koristit za popratne objekte, a istina je da u Zakonu stoji da čak 25% površine golf terena je namijenjeno u tu svrhu te ga je nazvao korumpiranim.

Anto Đapić, počasni predsjednik HSP-a komentirao je nakon konferencije za novinare novu vanjsku politiku predsjednika Josipovića riječima da se premijerka Kosor ne može nositi sa Josipovićem te da se takve stvari moraju rješavati, ne kavom, već raspravom u parlamentu.

Bivši veleposlanik u SAD-u Neven Jurica se pridružio nekim visokim hrvatskim dužnosnicima i menađerima koji su već iza rešetaka - osuđen je na godinu i pol zatvoran zbog iskorištavanja svojih ovlasti i položaja.

1. Jadranka Kosor i elektromobil

2. Podjela kokoši zagrebačkim građanima

3. Čičak tvrdi za ministra Bajsa da je ili glup ili korumpiran

4. Đapić o Josipovićevoj vanjskoj politici

5. Neven Jurica dobio godinu i pol zatvora

25.04.2010. 09:28:37
http://metro-portal.hr/izjave-tjedna-16-23-travnja/38608/