Metro-portal.hr

objavljeno 15.11.2012. 16:38:00
MALE ŽENSKE TAJNE

Izgubite 5 kilograma u svega tri minute

Želite li i vi saznati nekoliko trikova pomoću kojih za svega par minuta možete izgledati i pet kilograma mršavije, došli ste na pravo mjesto

Pravim izborom odjeće do dobre linije
Pravim izborom odjeće do dobre linije (Arhiva)

Žene odavno znaju da odjeća nije samo nešto što nosimo da nam ne bude hladno, već njome možemo izraziti čitav niz poruka i stavova, od modnih, preko političkih pa sve do onih životnih. Isto tako, većina žena zna da se pravilnim izborom odjeće može prikriti većina nedostataka na našem tijelu, a onim nepravilnim te iste nedostatke staviti u prvi plan, što često zna pogubno djelovati na naše samopouzdanje. Želite li i vi saznati nekoliko trikova pomoću kojih za svega par minuta možete izgledati i pet kilograma mršavije, došli ste na pravo mjesto.

Krenite od guze

Vaša će stražnjica i bokovi uvijek izgledati mršavije ukoliko obučete bilo koju jednobojnu kombinaciju, a ne nužno i isključivo crnu. Ukoliko se osjećate hrabro i volite takav stil, mršaviji izgled možete postići čak i rozim kombinacijama. Unatoč tomu što većina žena ipak ne nosi haljine i suknje s uzorcima, one koje to čine (nepotrebno) dodaju nekoliko vizualnih kilograma svojim kritičnim točkama.

Odvratite pozornost sa svog struka

Ukoliko vaš struk nije dio tijela na kojega ste pretjerano ponosni, pametnim odjevnim kombinacijama možete naglasak prebaciti na nešto drugo. Izbjegavajte kratke jaknice koje otkrivaju struk, budući da one razbijaju vašu prirodnu liniju tijela, a to je nešto što nipošto ne želite.

Male grudi

Ukoliko imate male grudi, nošenje košulje na preklop ostavit će dojam većeg poprsja i užeg struka.

Široki bokovi

Ako ste jedna od brojnih žena koja nije zadovoljna svojim širokim bokovima, izbjegavajte nošenje hlača na crtu. Isto tako, malo će što učiniti da vaši široki bokovi magično nestanu kao što je to slučaj kad nosite usku pencil suknju.

Velike grudi

Izbjegavajte svjetlije boje, budući da će one samo naglasiti veličinu vašeg poprsja. Širi topovi i uske slim hlače odličan su način da bez puno muke dobijete uravnoteženiji look.

Unesite živost u svoj struk

Ukoliko nemate problema s prevelikim strukom i želite ga učiniti zanimljivijim, pokušajte s blago povišenim strukom koji će učiniti vaš torzo užim te suknju A-kroja koja će sjajno upotpuniti ovaj moderan i zabavan look.

Posebna napomena, ukoliko ne izgledate kao super model, izbjegavajte odjeću s horizontalnim prugama, ona će vas uvijek činiti debljina nego što jeste. Isto tako, plisirane suknje nosite isključivo ako su nabori zašiveni tako da se ne skupljaju oko struka, čineći ga debljim.

15.11.2012. 16:38:00
http://metro-portal.hr/izgubite-5-kilograma-u-svega-tri-minute/65129/