Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2011. 20:36:00
MODNI MAČAK NA INTERNETU

Izgledate li debelo u tim hlačama? Pitajte strance na Internetu

Go Try It On jest web stranica koja omogućuje korisnicima da dobiju kritike svojih modnih kombinacija u stvarnom vremenu od strane potpunih neznanaca

Fotografija vijesti

Unatoč tome što su ženske navike muškarcima često pravi misterij, razlog tomu što žene odlaze u grupni shopping vrlo je jednostavan - drugo mišljenje. Svaka iskusna šopingholičarka zna da je mišljenje prijateljice, majke ili lokalnog modnog mačka neizmjerno bitan dio svakog kvalitetnog kupovanja odjeće i obuće.

Go Try It On je kompanija koja je pokrenuta tek prije nekoliko mjeseci, a među ljubiteljima krpica koje život znače već je izazvala pravu malu revoluciju. Ova web stranica i aplikacija za smartphonove omogućuje korisnicima da dobiju kritike svojih modnih kombinacija u stvarnom vremenu od strane potpunih neznanaca.

„Ovo je zapravo odličan spoj modne stranice i društvene mreže u kojemu možete dobiti brzo i nepristrano drugo mišljenje o svojoj modnoj kombinaciji" rekla je Marissa Evans, osnivačica i vlasnica tvrtke.

Korisnici mogu staviti svoju sliku ili snimati sebe web kamerom, a u svega nekoliko mjeseci više od 250.000 ljudi skinulo je aplikaciju na svoj mobitel. Isto tako, do sada je više od 10 milijuna slika dobilo nekakvu modnu kritiku.

Nimalo začuđujuće, većina korisnika su mlade žene, a 30 posto ih nije iz SAD-a.

Kompanija se trenutno procjenjuje na 3 milijuna američkih dolara, a hoće li postati popularna i u ostatku svijeta, pogledajte sami.

15.08.2011. 20:36:00
http://metro-portal.hr/izgledate-li-debelo-u-tim-hlacama-pitajte-strance-na-internetu/62278/