Metro-portal.hr

objavljeno 04.01.2021. 18:01:00

Izgledajte svježe i odmorno

Nakon tulumarenja i neprospavanih noći, bilo za doček Nove ili inače, nekad treba brzo povratiti svjež izgled

Nije problem, samo par sitnica...
Nije problem, samo par sitnica... (Arhiva)

Blagdani su dani kao stvoreni za nezdrav život, no vrlo brzo vidite u čemu je problem - odmah se ogleda na licu i koži, a nije baš da vam je stalo da svi vide kako ste dobro tulumarili. Naravno, ovo se događa i tijekom godine, pa evo par odličnih savjeta kako u par minuta vratiti svjež izgled lica.

Za početak, umijte se hladnom vodom koja će stisnuti pore i vratiti svježinu i rumenilo na lice. Nakon toga na kožu nanesite hidratantnu kremu i kremu oko očiju. Nakon što se upije, nanesite još jedan sloj.

Ako vam oči izgledaju kao gladnom vampiru, iskopajte neke kapi tipa Visine i slično i razbistrite pogled.

Lagani puder je ono što vam treba u ovakvim trenucima, ako ste poklonik teške šminke, zaboravite na nju. Samo lagano napudrajte lice, podočnjake pokrijte korektorom, a zatim ga iskoristite i na kapcima, ispod obrva i kraj nosa. Svjež izgled je zagarantiran nakon ovoga.

Sjenila i rumenila - isključivo nježne boje, ružičasto je najbolji izbor, uz diskretne linije oko očiju, crne ili smeđe.

Usne, naravno, također hidrirajte, i uz lagani cvjetni parferm spremni ste i za poslovni sastanak i za novi izlazak - ako možete oči držati otvorene.

04.01.2021. 18:01:00
http://metro-portal.hr/izgledajte-svjeze-i-odmorno/129608/