Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2011. 13:35:00
KRALJEVSKI ODABIR

Izgledajte ljupko i elegantno poput Kate Middleton

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU - Nema sumnje da je vjenčanica Kate Middleton jedna od glavnih tema o kojima se raspravljalo posljednjih dana

Fotografija vijesti

No, bez obzira na vjenčanicu, Kate je poznata po svojem elegantnom stilu, kojem se dive milijuni obožavatelja diljem svijeta, a ni modnim stilistima nije mrzak. Pogledajte neke od prijedloga koje možete iskoristiti kako bi i sami dobili dašak kraljevske elegancije.

1. Jednostavna silueta

I dok Kate voli eksperimentirati s bojom i dizajnom, ipak se pokušava držati jednostavnih silueta koje joj dobro stoje. Preferira strukirane kostime i haljine.

2. Odvažna haljina

Kate se odlučila za ovu kombinaciju u malo svečanijim prilikama. Haljina koja otkriva ramena, i ima blagi dekolte izrez samo ističe njezinu savršenu figuru. Kombinaciju naglašava predivna boja lososa, a idealna je za proljetno vrijeme.

3. Dizajnerski izbor

S navikom da kombinira manje poznate s velikim dizajnerskim imenima, Kate je stvorila novi trend. Naravno, ni manje poznata dizajnerska imena nisu se bunila povećanom prodajom, kao npr. luksuzna modna kuća Burberry koja je dizajnirala ovaj kaputić.

4. Šeširi

I dok Kate ima moderan pristup stilu odijevanja, voli nositi i engleske šešire. Isprobajte kombinaciju prirodno strukirane haljine, s kraćim sakoom. Crno-plava kombinacija savršeno se nadopunjuje.

5. Sofisticirani stil

Unatoč tome što voli miješati stilove, Kate se uvijek trudi zadržati sofisticiran i elegantan stil. Rado izabire crvenu boju, koja odlično paše za posao i vikende. Probajte konzervativni komplet poput ovog na slici.

29.04.2011. 13:35:00
http://metro-portal.hr/izgledajte-ljupko-i-elegantno-poput-kate-middleton/58280/