Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2012. 14:29:13
NU2

Ivo Sanader gostuje u Nedjeljom u 2

S priličnom se sigurnošću može reći da će ovo biti jedna od najgledanijih emisija u povijesti HTV-a

Sanader ima priliku reći svoju priču
Sanader ima priliku reći svoju priču (Arhiva)

Aleksandar Stanković lansirao je bombu, gostovanje bivšeg premijera i optuženika u jedno 7-8 procesa, Ive Sanadera u njegovoj emisiji Nedjeljom u 2 ove nedjelje.

To će biti prvi intervju Sanadera nakon uhićenja u Austriji i izručenja Hrvatskoj, a u međuvremenu se od omiljenog šarmera pretvorio u paradigmu svih zala koja su ikad poharala Hrvatsku.

Dane provodi na optuženičkoj klupi, a vrući stolac preko puta Stankovića koji ga nije mazio ni kad je bio premijer dat će mu priliku da javno ispriča svoju priču.

Očekuje se razgovor o odlasku s pozicije premijera, satovima, imovini, načinu na koji ju je zaradio, optužnicama i odnosu bivših kolega iz HDZ-a prema njemu.

Iako su jasni motivi obojice za ovakvu emisiju, postavlja se pitanje zbog čega bi čovjek optužen za tolike kriminalne radnje trebao dobiti priliku javno govoriti o svemu dok su sudski procesi u tijeku. Istina, nije osuđen niti u jednom procesu do sada, no može se postaviti pitanje tajminga koji "igrom slučaja" koincidira s previranjima u HDZ-u ...

 


 

25.09.2012. 14:29:13
http://metro-portal.hr/ivo-sanader-gostuje-u-nedjeljom-u-2/74062/