Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2012. 12:18:00
NOVA PRIČA

Ivana Kindl predstavila novu pjesmu Zamisli

Njen prekrasni aranžman, za koji je zaslužan Alen Križaj, zaokružuje cijelu priču u kojoj smo se svi, vjerojatno, jednom našli, a gudački trio dodaje savršeni senzualni pečat

Balada za zimske dane
Balada za zimske dane (Marko Vučenik)

Novom pjesmom „Zamisli" započinje jedna nova priča u glazbenoj karijeri Ivane Kindl. Ova, prije svega, snažna balada dolazi kao naručena u ove sjetne, zimske dane. Njen prekrasni aranžman, za koji je zaslužan Alen Križaj,  zaokružuje cijelu priču u kojoj smo se svi, vjerojatno, jednom našli, a gudački trio dodaje savršeni senzualni pečat. Pjesma je stvarana zadnje dvije godine u provjerenom tandemu Ivana Kindl - Alen Križaj, a na tekstu im je pomogla i njihova uigrana suradnica - pjevačica Carla Belovari.

„Zamisli" govori o početku kraja jedne ljubavi. One ljubavi koje je već u početku krivo krenula:

„Zamisli kako bi bilo da smo više htjeli / da smo se nadali / da smo znali biti sretni, ispunjeni i kompletni /

Nesebično izuzetni, samo da smo više htjeli."

Bez obzira na ovu pomalo tužnu priču, Ivana u istoj kroz lagani, ali optimizmom obojan zvuk ipak traga za boljim sutra..

Pjesma „Zamisli" snimana je u Sipa Music Studiju i Glazbenoj kući. U planu je i snimanje spota za pjesmu „Zamisli", a režiju će preuzeti mladi redatelj Filip Dizdar.

Vokalni senzibilitet Ivane Kindl i njen glazbeni izričaj kritičari naveliko hvale, a priznanje struke dolazi u obliku Porinakojeg dobiva dva puta. Prvi put 2010. godine za album „Gospel u Komediji", u kojem je među mnogim poznatim vokalima, ugostila i jedinstvenu Josipu Lisac, a već iduće godine dobiva Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu u pjesmi„Utjeha". Pjesme s njenog četvrtog albuma „Promjenjiva" iz 2010. godine obiluju s nekoliko hitova - „Utjeha",  „Oči" i„Nisi sam" , pa vjerujemo da će i novi album koji najavljuje nastaviti uspjeh svojih prethodnica.

Prateći bend Ivane Kindl čine:

bubanj - Luka Maričić

klavijature - Jurica Leikauff

violine - Minja Vujović, Sandra Bingula

viola - Marta Bergovec

bas, gitare - Alen Križaj

Ivanu možete pratiti na Facebook-u i na www.ivana-kindl.com

07.12.2012. 12:18:00
http://metro-portal.hr/ivana-kindl-predstavila-novu-pjesmu-zamisli/75296/