Metro-portal.hr

objavljeno 13.05.2010. 23:17:12
SPORAZUMNI RASKID

Ivan Tolić više neće biti direktor ZET-a

Direktor Zagrebačkog električnog tramvaja podnio je zahtjev za sporazumnim raskidom radnog odnosa radi odlaska na drugu dužnost

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (ZET)

Nema nikakvih razloga da se Toliću ne iziđe u susret, to ćemo formalno riješiti sutra, rekao je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović večeras u palači Dverce gdje je sudjelovao na dodjeli nagrade pobjednicima natjecanja "Vizualni identitet grada Zagreba za Dan Europe".

"Otkazni rok je mjesec dana, ali s obzirom da je Tolić imenovan na važnu funkciju, uvažit ćemo tu činjenicu i sutra ćemo imenovati osobu koja će ga zamijeniti do imenovanja njegovog nasljednika", rekao je Čović. Najavio je da će za novog direktora ZET-a krajem mjeseca biti raspisano javno nadmetanje, a do tada, rekao je Čović, tu će funkciju obnašati dosadašnji Tolićev zamjenik Dubravko Baričević.

Čović je kazao da je Tolić jučer imenovan predsjednikom uprave Gredelja. Tolić nije večeras bio dostupan za potvrdu te informacije.

Ivan Tolić je na mjesto direktora ZET-a došao listopada 2006. s mjesta predsjednika uprave TŽV Gredelj. (hina/metro-portal)

13.05.2010. 23:17:12
http://metro-portal.hr/ivan-tolic-vise-nece-biti-direktor-zet-a/39979/