Metro-portal.hr

objavljeno 25.08.2010. 14:35:08
ROBERT PALIĆ:

Istražitelj Uefe Robin Bokšić je obični prevarant

VIDEO - Vlasnik hotela u Crikvenici tvrdi da je Robin Bokšić prevarant jer u njegovom hotelu nije platio račun, a u kladionicama je ulagao velik novac

robert palić robin bokšić uefa
robert palić robin bokšić uefa (Ronald Goršić/Cropix)

Robert Palić, vlasnik crikveničkog hotela, izjavio je danas u prostorijama zagrebačkog Dinama da je Robin Bokšić, koji se predstavlja kao istražitelj Uefe, "obični lažov, prevarant i lopov". Afera o navodnom namještanju rezultata prve utakmice finala Kupa iz 2009. godine između Dinama i Hajduka, koja već danima zaokuplja hrvatsku javnost, dobila je tako novi nastavak.

"Ako je čovjek čiju sam sliku jučer vidio u novinama doista istražitelj Uefe, onda je to sramota za Uefu. Naime, on je lani bio gost u mom hotelu i naprasno je napustio hotel, a pritom nije platio račun za hotelski smještaj od osam dana, niti je htio ostaviti bilo kakav indentifikacijski dokument", kazao je Palić, dodavši da o ovome namjerava dati iskaz hrvatskoj policiji.

robert palić robin bokšić uefaRobin Bokšić je kao istražitelj Uefe nedavno u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza obavio službeni razgovor sa nogometnim sucem Brunom Marićem, koji je zajedno sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem pod sumnjom za namještanje prve utakmice finala Kupa iz 2009. godine između Dinama i Hajduka

>> Bruno Marić: Savjest mi je apsolutno čista - VIDEO

Palić tvrdi da je Bokšić ulagao velike novčane iznose u crikveničkim sportskim kladionicama. "Budući da sam donedavno bio vlasnik jedne sportske kladionice, shvatio sam da čovjek zna posao, ali me ipak začudilo da je ogroman iznos uložio na utakmicu druge norveške lige, za koju je tvrdio da unaprijed zna njen ishod. To je i mene zaintrigiralo, i doista je čovjek bio u pravu, jer je pogodio ne samo konačni rezultat i rezultat na poluvremenu nego i minutu u kojoj će gostujući igrač dobiti crveni karton", rekao je Palić.

Na novinarsko pitanje je li Bokšić možda istraživao i poslovanje njegove kladionice, Palić je odgovorio da ne bi imao ništa protiv toga. Palić je napomenuo da nije Robin Bokšić prevario samo njega, neplativši hotelski račun, već i jednog njegovog poznanika, kojemu je za novac obećao zaposlenje u Hrvatskim autocestama.

U prilog svojih tvrdnji Palić je pokazao sliku Robina Bokšića kojeg je fotografirao prilikom boravka u svom hotelu prošle godine. Pokazao je i Bokšićev hrvatski i njemački broj mobitela, ali ga nije htio nazvati, kazavši da će to učiniti policija. (hina/metro-portal)

25.08.2010. 14:35:08
http://metro-portal.hr/istrazitelj-uefe-robin-boksic-je-obicni-prevarant/46735/