Metro-portal.hr

objavljeno 08.11.2008. 10:04:00
američki izbori

Ispunjeno proročanstvo Kennedyja

Barack Obama učinio je Roberta Kennedyja prorokom

Obama ispunjava proročanstvo Kennedyja?
Obama ispunjava proročanstvo Kennedyja? (Arhiva)

Senator Robert Kennedy izjavio je 1968. godine da se stvari u Americi mijenjaju takvom brzinom da je lako moguće da Afroamerikanac postane predsjednik za 40 godina. Kao što već zna svako dijete u najzabitijem zakutku planete, to se upravo dogodilo.

Hvalospjeve američkoj demokraciji pjevat će svatko tko misli da će doći do stvarne promjene u svakodnevnom životu. No, hoće li biti baš tako? Krenimo od početka. Obama podrijetlom jest upravo ono što označava politički korektan izraz Afroamerikanac - otac je iz Afrike, majka Amerikanka. Ali, majka je bijele rase, stoga Obama nije baš najtipičniji predstavnik „crne Amerike". Odrastao s majkom i njenim roditeljima, putujući svijetom, završavajući dobre škole i fakultete, Obama je daleko od „dečka iz susjedstva" jednako kao i Jennifer Lopez.

Čim je krenula kampanja za izbor demokratskog kandidata za predsjedničke izbore, pojavilo se mnoštvo teorija zavjere o zvijezdi iz Illinoisa. Počelo je od članstva u Marksističko-socijalističkoj trećoj partiji tijekom 90-ih, koju su i Obama i marksisti poricali sve dok na webu nisu osvanuli dokumenti koji to potvrđuju, a nastavilo se standardnom količinom pronalazaka Obaminih davnih predaka.

Kao i svi dosadašnji predsjednici, i Obama je, preko svoje majke Ann Dunham, povezan s europskim plemstvom i prvim doseljenicima na Mayfloweru, a lista predaka i rođaka uključuje Billa Clintona, Johna McCaina, Georgea Washingtona i Quincy Jonesa. Više o tome može se pronaći na sajtu Family Forest, koji se već godinama bavi rođačkim vezama američkih političara.

Pred kraj kampanje Obama je otpustio jednog od svojih glavnih ljudi, Jamesa A. Johnsona za kojeg je utvrđeno da je primio neki novac koji nije smio od kompanije Countrywide. Čim je ime otpuštene sive eminencije procurilo u javnost, ustanovilo se da je gospodin više nego dobro povezan s organizacijama poput Trilateralne komisije i Bilderberg grupom, prozvanom i svjetskom vladom u sjeni.

Kako god bilo, Obamu su prihvatile obje rase iz kojih je potekao, i nadaju se da će njegov izborni slogan donijeti nešto novo i dobro Americi. Naravno, samo spominjanje riječi Change u sloganu nagnalo je kreativne montažere da ubace Obamine slike u legendarnu pjesmu 2Paca Shakura, Change. Pogledajte sami, možda i bude nešto od toga. (metro-portal)

Najnoviji Obamin izbor, novi šef CIA-e je prikriveni dugogodišnji suradnik

A ima i gore proročanstvo, pročitajte ovu vijest.

Kao djelomičnu potvrdu gornjih navoda, pročitajte slijedeću vijest

Predviđanja američkih obavještajaca do 2025. godine pročitajte ovdje.

Vijesti Iza ogledala pratite na našem specijaliziranom Facebook profilu!!!

08.11.2008. 10:04:00
http://metro-portal.hr/ispunjeno-prorocanstvo-kennedyja/12889/